Открийте ни и в
Exit Festival

Tехнологии

Samsung Electronics спечели 38 награди от iF Design

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Samsung Electronics обяви, че е спечелила 38 награди от iF Design, включително една „Златна“награда по време на престижните International Forum Design Awards 2016. 26 от наградите са в категория „Продуктов дизайн“, осем в „Комуникации“, две в „Професионална концепция“, една в „Дизайн на опаковка“ и една в категория„Интериорен архитектурен дизайн“.

„За нас е чест да бъдем отличени от International Forum Design за постиженията ни в областта на продуктовия дизайн,“ каза Бу-КюнЮн, президент и главен изпълнителен директор на Samsung Electronics и ръководител на Design Center на Samsung. „Ние ще продължим да приемаме бъдещите предизвикателства и да разработваме иновативен дизайн, който е в полза на клиентите и произлиза от нашето разбиране за техните нужди.“

Samsung спечели „Златна“ награда за своя телевизор Serif. Моделът е резултат от идеята за дизайн, който се съчетава хармонично с обкръжаваща среда и се вписва в интериора от мебели и други домакински уреди и предмети. Сред основните предимства на Serif TV са: дизайн, който наподобява буквата от английската азбука „I”, изписанавъв шрифт сериф (serif); стойка, която може да се свали и позволява поставянето на телевизора във всяка стая в дома; и заден панел с артистична шарка, който подчертава красотата на телевизора, без значение от какъв ъгъл ще го погледнете.

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“640″]Galaxy-S6-S6-edge_[/media-credit]

Освен „Златната“ награда, Samsung спечели общо 26 награди iF Design в категорията продуктов дизайн:

 • Galaxy S6 и S6 edge: и двата смартфона предлагат хармоничен дизайн от метал и стъкло, а Galaxy S6 edge разполага и с двойно извит дисплей.
 • Gear S2: умно носимо устройство с уникална въртяща се рамка и оптимизиран потребителски интерфейс за лесна работа с устройството.
 • Chef Collection Fridge: хладилник за европейския пазар с Kitchen Fit дизайн, който се съчетава безпроблемно с останалите кухненски електроуреди, без да е необходимо изграждането на допълнителна конструкция.
 • Пералната машина с предно зареждане Add Wash: перална с отделна врата, която прави много леснодобавянето на дрехи по време на цикъла на изпиране, без да се отваря основната врата.
 • Климатик 360 Cassette: кръгообразен климатик, който се монтира на тавана в стаята и контролира разпределението на въздуха на 360 градуса.
 • MX3: А3 мултифункционален принтер със 7-инчов LCD екрана за по-лесна работа с устройството.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]Avengers-Package_[/media-credit]

В останалите категории, Samsung получи още 12 награди. Следва кратко описание на ключовите продукти и концепции:

 • Galaxy Note5 UX: потребителски интерфейс за смартфони, който позволява на потребителите да сиводят бележки чрез S Pen, без да се налага да включват дисплея. Наградата е спечелена в категория „Комуникации“.
 • Наръчник за визуална идентичност: наръчник, който осигурява напътствия за всички дигитални и печатни медии на решенията за печат на Наградата е спечелена в категория „Комуникации“.
 • Потребителски интерфейс за телевизори (Stripe UI): интуитивен потребителски интерфейс за телевизори, който предлага на потребителите иновативно преживяване при избора на аудиовизуално съдържание. Наградата е спечелена в категория „Професионален концепция“.
 • Пакет „Отмъстителите“: смартфонът Galaxy S6 edge  limited edition е вдъхновен от филма „Отмъстителите“. Наградата е спечелена в категорията „Дизайн на опаковка“.
 • Samsung d’light: изложбено пространство, в което компанията показва преживяването с марката Samsung и своите най-нови продукти и решения. Наградата е спечелена в категория „Интериорен архитектурен дизайн“.

 

iF Design Awardsса организирани за първи път в Германия през 1953 г. от International Forum Design. Всички номинирани продукти са подложени на щателна оценка на дизайна, използваните материали и иновативност. Продуктите се класират в седем категории: „Продуктов дизайн“, „Дизайн на опаковка“, „Комуникации“, „Интериорен архитектурен дизайн“, „Професионална концепция“, „Дизайн на услуга“ и „Архитектура“.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Събитияпреди 1 седмица

Излъчиха българските финалисти в CHIVAS VENTURE 2020

Музикапреди 1 месец

Песента става 19-ият по ред #1 сингъл на певицата в Billboard

Културапреди 1 месец

Алек Попов и невероятната „Митология на прехода“ – за полета на фантазията без забрани!

Кинопреди 1 месец

Какво да очакваме от филма и саундтрака „Котките“

Културапреди 1 месец

Излезе „Най-голямата книга за Хитър Петър и Настрадин Ходжа”

Музикапреди 1 месец

DRIVE YOUR LIFE ще участват на Wolf Fest – Вълчата пътека 2020 

Lifestyleпреди 1 месец

Празнична коледна селекция по канал Da Vinci на 24-ти и 25-ти декември

Tехнологиипреди 1 месец

СИХРЕ 2020: Оптимални условия за хорека сектора, разширен тематичен обхват и продукти от последно поколение

Tехнологиипреди 1 месец

Nokia 7.1 е третият смартфон модел на марката, който ще получи Android 10 след Nokia 9 PureView и Nokia 8.1

Tехнологиипреди 1 месец

Коледно филмово забавление за цялото семейство от VIVACOM

Горещо