Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung Electronics ще предлага нови софтуерни решения за печат

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Samsung Electronics обяви три нови софтуерни пакетa свързани с решения за печат и управление на документооборот, които са разработени като част от партньорството на компанията с Nuance Communications.

Стратегическото партньорство с Nuance, обявено за първи път през септември 2015 г., позволява на Samsung да продава и разпространява софтуерни решения за печат и управление на документооборота, включително:

  • Equitrac—Office и Express версиие решение за управление на решения за печат, което позволява на бизнесите да разпечатват документи без значение къде се намират, тъй като решението автоматично изпраща документите до най-близките принтери ползвайки принтиране при поискване (pull printing – документите биват принтирани след идентификация на принтиращия). Equitrac също намалява сложността на IT инфраструктурата като премахва зависимостта от принтерни сървъри и драйвери, както и нуждата от поддържане на множество устройства.
  • AutoStore е решение за дигитализация на документи, което автоматично разпознава и съхранява различни типове документи, включително PDF файлове и сканирани документи от мултифункционални принтери, смартфони, копири и скенери.
  • SafeCom спомага за обединяването и стандартизацията на различни видове задачи за печат, без да се налага инсталацията на допълнителни драйвери. Инструментът може да намали разходите за печат като ограничи достъпа до принтера само до хора с определен достъп.

„Samsung бързо и непрекъснато въвежда иновативни продукти на пазара”, каза Крис Страмиело, вицепрезидент на Nuance Communications. „За Nuance е стратегическо решение да си партнира със Самсунг, бъдещият лидер при решенията за печат.“

„Samsung продължава да разширява сътрудничеството си с най-добрите световни доставчици, за да разработи специализирани и персонализирани софтуерни решения, които подобряват документооборота“, каза Дейвид СУ Сонг, старши вицепрезидент на Printing Solutions Business в Samsung Electronics. „Бизнес клиентите ще могат да купуват решения и услуги, които са оптимизирани специално за техния бизнес директно с устройствата за печат на Samsung.

Nuance Communications е водеща в света компания при решенията за печат и документооборот. Според анализаторите на IDC, компанията е най-големият доставчик на софтуер в категорията „Документи и мултифункционални устройства“ с над 58% пазарен дял. Компанията е изградила партньорство със Samsung като е създала софтуер за разпознаване на говор, който се използва при някои отустройствата на Samsung.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Lifestyleпреди 4 седмици

Дани Спартак готви в любимата кухня на звездите в Хасиенда Резидънс

Музикапреди 3 седмици

“ВРЕМЕ ЗА ФОЛКЛОР” на 15 април в зала 1 на НДК

Lifestyleпреди 3 седмици

Дария Симеонова се разкрасява с любимата терапия на Джей Ло

Gamingпреди 3 седмици

HONOR представи революционна технология за мобилен гейминг Gaming+ на MWC 2019

Lifestyleпреди 3 седмици

Деси Бакърджиева дарява две ин витро процедури за Цветница

EDMпреди 3 седмици

Deborah De Luca и Matador гостуват на YALTA CLUB

Културапреди 3 седмици

Интернет сензацията „Човекът с котките“ на Кристен Рупениън излезе на български

Lifestyleпреди 2 седмици

Холивудската актриса Дженифър Анистън се подмладява с Ултера

Музикапреди 2 седмици

‘The One’, актуалният сингъл на британската соул и ар енд би дива – Джорджа Смит

Обществопреди 2 седмици

Aniventure Comic Con обяви част от звездите, които ще посетят България през септември

Горещо