Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung Gear S предоставя подобрено изживяване с допълващи смарт технологии

MIKA

публикувано

на

Samsung-Gear-S_Blue-Black_3_smallSamsung Electronics представи вчера Samsung Gear S, следващото поколение смарт устройство, което пренася смартфон изживяването и на китката. Новият Samsung Gear S предоставя актуално смарт изживяване с 3G свързаност и оптимизирани функции, за да отговаря на променящите се нужди на потребителите.

 „Samsung води тази интересна и бързо развиваща се категория чрез прогресивна иновация” – каза Джей Кей Шин, главен изпълнителен директор и ръководител на IT и мобилни комуникации в Samsung Electronics – „Samsung Gear S дефинира наново идеята за смарт допълващи устройства и за културата на мобилната комуникация. Той ще позволи на потребителите да живеят наистина свързан живот навсякъде, по всяко време”.

С елегантния извит Super AMOLED дисплей и гъвкава каишка Samsung Gear S приляга удобно върху китката. Чрез 3G свързаността си Samsung Gear S предлага нови силни изживявания и дава на потребителите свободата да водят активен живот.

Водещ в индустрията извит Super AMOLED дисплей

Samsung Gear S разполага с извит двуинчов Super AMOLED дисплей, предоставящ по-богати образи с красив и лесен за ползване потребителски интерфейс. Той позволява на потребителите да четат съобщенията и известията си само с един поглед, благодарение на функциите за преглед на разговор и за съкратен изглед. Елегантният извит дизайн на Samsung Gear S приляга удобно около линиите на китката, докато неговите възможности за персонализация на екрана и сменяеми каишки дават възможност на потребителите да изразят собствените си вкус и стил.

Напълно свързано изживяване

Samsung Gear S разширява своите възможности за комуникация, включвайки 3G, както и Bluetooth и WiFi свързаност, които позволяват на потребителите да останат информирани чрез безпроблемно получаване на известия от социални мрежи, календари и приложения дори когато са далеч от телефона си. Той позволява на потребителите незабавно да отговарят на входящи съобщения с помощта на екранната клавиатура или да се възползват от подобрената S функция за глас, за да бъдат сигурни, че задачите ще бъдат изпълнени веднага. И в допълнение – със Samsung Gear S хората могат безпроблемно да осъществяват и получават обаждания директно от китката си или да пренасочват разговори от смартфоните си.

Samsung Gear S дава възможност на потребителите да контролират начина, по който искат да се свързват, превключвайки лесно между 3G и Bluetooth, както и автоматично да синхронизират информация, когато се свържат към смартфон.

Разширени функции и приложения

Samsung Gear S осигурява лесен достъп до съответната информация чрез основните възможности и комбинирани табла за известия. Неговите мощни функции включват подробна пешеходна навигация, предоставена от HERE, 24-часови новини и услуги за преглед от „fastFT“ на Financial Times. Също работи съвместно с напредналата технология за четене от Spritz, както и предоставя възможност да виждате и отговаряте на важни известия от социалните мрежи незабавно с Фейсбук. Взети заедно всички тези функции позволяват на потребителите да бъдат онлайн и активни в движение.

Samsung Gear S е и чудесен здравен и спортен спътник с подобрени мултисензори, вграден GPS и надеждни S Health функции. В допълнение, приложения като Nike+ Running позволяват на потребителите да проследяват своите пробези и да останат мотивирани, докато са в движение без смартфона си.

Заедно със Samsung Gear S вчера беше представен и новият Samsung Gear Circle. При свързването му със смартфон потребителите могат лесно да получават обаждания, да слушат музика и да осъществяват гласови команди чрез Bluetooth. Той разполага с магнитно заключване, закачащо джаджата около врата, когато не е в употреба. Също разполага и с вибрация, която сигнализира за входящи повиквания и известия.

Samsung Gear S и Gear Circle ще бъдат достъпни на пазара по целия свят от октомври чрез каналите на Samsung за продажба на дребно, в сайтовете за електронна търговия и чрез доставка.

Пълна информация и снимки на продуктите са достъпни на www.samsungmobilepress.com

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Lifestyle

Philips monitors отвежда конзолния гейминг на следващото ниво с моделите 558M1RY и 278M1R

MIKA

публикувано

на

от

MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips Monitors пуска два нови монитора Momentum, единият от които създаден в сътрудничество с Bowers & Wilkins.  558M1RY с диагонал 55 инча е най-големият монитор за конзолна игра, на пазара, а 278M1R е 27-инчов модел за електронни спортове. 558M1RY ще предложи изцяло ново измерение в игрите със своята 4K UHD резолюция и до 120Hz честота на опресняване, както и озвучаване, специално проектирано от Bowers & Wilkins. Моделът има и Ambiglow подсветка, която се разстила около екрана. 278M1R е първият монитор на Philips, проектиран ексклузивно за състезатели по електронни спортове. Той е HDR Ready и има диагонал от 27 инча.

55-инчовият модел ще бъде наличен от края на юни 2020, а 27-инчовият – от юли 2020 г.

Най-поглъщащият монитор на пазара

558M1RY е цялостно решение за потапящ гейминг и забавления. Играчите ще бъдат напълно завладяни от 55-инчовия екран и 3-странна Ambiglow подсветка. Мониторът блести със своята UltraClear 4K UHD резолюция с 3840 x 2160 пиксела и DisplayHDR 1000.  Потребителите могат да настройват HDR според предпочитанията си с режимите HDR Game, HDR Movie, HDR Photo и персонален HDR или напълно да изключат функцията.

Със статично контрастно съотношение от 4000:1 игрите, ТВ предаванията и филмите ще бъдат изобразявани красиво с дълбоки и наситени черни нюанси, и зашеметяващи цветове. Ниското входно закъснение на сигнала означава, че геймърите ще получат визуална обратна връзка с минимална латентност, както и картина без накъсване и с намалено замазване при движение, благодарение на честотата на опресняване от 60- 120Hz (в зависимост от използвания порт) и AMD FreeSync.

55-инчовият модел идва с озвучително тяло, проектирано от Bowers & Wilkins – британска компания за висок клас аудио продукти, световно призната за своите иновативни дизайни и звуково инженерство. Саундбарът е с обща мощност от 40W, конфигурацията e 2.1-канална с поддръжка на DTS Sound и честотна лента от 50Hz до 20KHz. Той идва с различни звукови режими, които са проектирани за геймъри – например – Sport & Racing, RPG & Adventure, Action, както и Movie, Music и Personal mode.

Поглъщащата Ambiglow функция създава ореол от светлина от монитора за визуално увеличаване на екрана и още по-голямо потапяне в играта. Чрез тази технология се обработва постъпващата картина и на стената се проектира светлинен 3D ореол в подхождащ цвят от всички страни на монитора. При 558M1RY Ambiglow е разположена около 3-те страни на монитора и осигурява по-голямо поглъщане от всякога.

Philips Momentum 55” монитор за конзолна игра с 4K UHD, DisplayHDR 1000, 60-120 Hz, 4 ms (Grey to Grey) входно закъснение, Adaptive-Sync и звук от Bowers & Wilkins

Монитор, оптимизиран за конзоли и проектиран за състезателна игра

278M1R е първият продукт на Philips Monitors, който е оптимизиран за състезателни електронни спортове и в частност FPS, Action или Racing заглавия. С по-компактен размер с диагонал 27 инча 278M1R е по-малкият монитор от серията, който идва със 130 мм стойка, промяна на наклона -5/20 градуса и завъртане (+/-33 градуса), за да осигури лесна настройка и оптимален зрителен комфорт. Отличителната технология на Philips Ambiglow присъства и тук на всичките четири страни, което го превръща в стилен център на всички геймърски конфигурации.

Снабден с 4K резолюция, 60Hz честота на опресняване и 1ms време за реакция (настройваемо до 4ms GIG) и малко входно закъснение, 278M1R е проектиран специално за състезатели. Има минимално закъснение между действията на играча и вижданото на екрана, което означава плавен геймплей и светкавична обратна връзка, което осигурява предимство на геймърите.

Двата HDMI 2.0 порта на 278M1R осигуряват висока скорост и възможност за свързване на няколко източника, както и стриймване на аудио през DTS Sound говорителите (5W x 2). 

Спецификациите на двата монитора ги правят най-добър избор за сегашните конзоли, както и за очакваните нови поколения. 558M1RY ще бъде наличен в края на юни 2020 г. на препоръчителна крайна цена от 2558 лв. с ДДС, а 278M1R ще бъде пуснат в края на юли 2020 г. за 884 лв. с ДДС.

Продължете понататък

Tехнологии

А1 предлага създаване и управление на профили на бизнес клиентите в социалните мрежи

MIKA

публикувано

на

от

А1 стартира нова услуга за създаване и управление на профили в социалните мрежи – А1 Smart Social media. Тя е предназначена за бизнес клиенти и с нея компаниите получават професионално поддържани профили във Facebook и Instagram, според предварително уточнена концепция. С тази услуга, дори без да разполагат с маркетинг специалисти в компанията си, организациите могат да изградят и подобрят своето онлайн присъствие. По този начин те по-лесно и ефективно ще привличат потенциални потребители.

Онлайн присъствието на фирмите има нарастващо значение за конкурентоспособността им в дигиталната ера. Според данните на Националния статистически институт през 2019-а близо 70% от българите между 16 и 74 годишна възраст използват интернет ежедневно, 52,9% са активни потребители на социални мрежи, а 37,9% се информират онлайн за продукти и услуги.

В допълнение към управлението на комуникациите във Facebook и Instagram, всички, които са клиенти и на услугата А1 Smart View за създаване на виртуална разходка на физическите обекти на бизнеса, получават изграждане и поддръжка на профила им в Google My Business. Това е особено важно и полезно за компаниите с физически локации, защото техните клиенти могат по-лесно и удобно да намират местоположението им чрез услугите на Google.

Новата услуга се предлага като месечен абонамент в два пакета – А1 Smart Social media и А1 Smart Social media Lite. И двата включват създаване на бизнес профили във Facebook и Instagram с подходящи профилни снимки. Според избрания от клиента вариант, месечният абонамент включва по 8 или 4 поста с креативен текст и дизайн за Facebook, и също толкова визии с подходящ хаштаг за Instagram. При пакет А1 Smart Social media се предлагат и общо 4 „story“ поста на месец в една от двете социални мрежи – по избор на клиента.

Професионално подготвените постове в социалните мрежи помагат на компаниите да изграждат лоялна група от потребители на продуктите и услугите си, да комуникират с тях и да получават обратна връзка. Те са с оригинален текст и дизайн, както и с висококачествени снимки с платени авторски права. Визиите са в адаптивен формат, така че да отговарят на изискванията на социалните мрежи и да са атрактивни на различните видове устройства и размери дисплеи.

С услугата А1 Smart Social media клиентите получават анализ за ефективността на дейностите в социалните мрежи на всеки 3 месеца. Чрез него те ще могат да преценят дали е необходимо да адаптират стратегията си.

А1 Smart Social media е част от портфолиото услуги на телекома в помощ на маркетинговите усилия на бизнес клиентите. То включва още услуги за създаване на онлайн магазини – А1 Smart e-shop, мобилно приложение – А1 Smart App и за виртуални разходки – А1 Smart View.

Продължете понататък
Музикапреди 3 седмици

Американски продуценти ще споделят безплатно опит в България

Lifestyleпреди 2 седмици

А1 спечели две награди за „Продукт на годината 2020“

Обществопреди 3 седмици

Онлайн премиера на необикновената пиеса на Рич Орлоф „Забавно като патерица“

Кинопреди 3 седмици

Джавада Филм обявява селекция за продуциране на независими игрални и документални проекти

Културапреди 3 седмици

„Отнесени от вихъра“ в ново естетско издание

EDMпреди 3 седмици

CACAO BEACH (пре)ОТКРИВА 2020!

Tехнологиипреди 3 седмици

Ефектът на COVID-19 върху света на маркетинга: ключови промени и водещи тенденции

Телевизияпреди 3 седмици

„Ябълко и Луки“ се завръщат с нови епизоди по Cartoon Network

Културапреди 3 седмици

„Въображаема реалност“, ново приключение от Станислава Айви

Обществопреди 4 седмици

На 13 юни куклен музикален спектакъл „Роден под щастлива звезда“

Горещо