Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung Gear S предоставя подобрено изживяване с допълващи смарт технологии

MIKA

публикувано

на

Samsung-Gear-S_Blue-Black_3_smallSamsung Electronics представи вчера Samsung Gear S, следващото поколение смарт устройство, което пренася смартфон изживяването и на китката. Новият Samsung Gear S предоставя актуално смарт изживяване с 3G свързаност и оптимизирани функции, за да отговаря на променящите се нужди на потребителите.

 „Samsung води тази интересна и бързо развиваща се категория чрез прогресивна иновация” – каза Джей Кей Шин, главен изпълнителен директор и ръководител на IT и мобилни комуникации в Samsung Electronics – „Samsung Gear S дефинира наново идеята за смарт допълващи устройства и за културата на мобилната комуникация. Той ще позволи на потребителите да живеят наистина свързан живот навсякъде, по всяко време”.

С елегантния извит Super AMOLED дисплей и гъвкава каишка Samsung Gear S приляга удобно върху китката. Чрез 3G свързаността си Samsung Gear S предлага нови силни изживявания и дава на потребителите свободата да водят активен живот.

Водещ в индустрията извит Super AMOLED дисплей

Samsung Gear S разполага с извит двуинчов Super AMOLED дисплей, предоставящ по-богати образи с красив и лесен за ползване потребителски интерфейс. Той позволява на потребителите да четат съобщенията и известията си само с един поглед, благодарение на функциите за преглед на разговор и за съкратен изглед. Елегантният извит дизайн на Samsung Gear S приляга удобно около линиите на китката, докато неговите възможности за персонализация на екрана и сменяеми каишки дават възможност на потребителите да изразят собствените си вкус и стил.

Напълно свързано изживяване

Samsung Gear S разширява своите възможности за комуникация, включвайки 3G, както и Bluetooth и WiFi свързаност, които позволяват на потребителите да останат информирани чрез безпроблемно получаване на известия от социални мрежи, календари и приложения дори когато са далеч от телефона си. Той позволява на потребителите незабавно да отговарят на входящи съобщения с помощта на екранната клавиатура или да се възползват от подобрената S функция за глас, за да бъдат сигурни, че задачите ще бъдат изпълнени веднага. И в допълнение – със Samsung Gear S хората могат безпроблемно да осъществяват и получават обаждания директно от китката си или да пренасочват разговори от смартфоните си.

Samsung Gear S дава възможност на потребителите да контролират начина, по който искат да се свързват, превключвайки лесно между 3G и Bluetooth, както и автоматично да синхронизират информация, когато се свържат към смартфон.

Разширени функции и приложения

Samsung Gear S осигурява лесен достъп до съответната информация чрез основните възможности и комбинирани табла за известия. Неговите мощни функции включват подробна пешеходна навигация, предоставена от HERE, 24-часови новини и услуги за преглед от „fastFT“ на Financial Times. Също работи съвместно с напредналата технология за четене от Spritz, както и предоставя възможност да виждате и отговаряте на важни известия от социалните мрежи незабавно с Фейсбук. Взети заедно всички тези функции позволяват на потребителите да бъдат онлайн и активни в движение.

Samsung Gear S е и чудесен здравен и спортен спътник с подобрени мултисензори, вграден GPS и надеждни S Health функции. В допълнение, приложения като Nike+ Running позволяват на потребителите да проследяват своите пробези и да останат мотивирани, докато са в движение без смартфона си.

Заедно със Samsung Gear S вчера беше представен и новият Samsung Gear Circle. При свързването му със смартфон потребителите могат лесно да получават обаждания, да слушат музика и да осъществяват гласови команди чрез Bluetooth. Той разполага с магнитно заключване, закачащо джаджата около врата, когато не е в употреба. Също разполага и с вибрация, която сигнализира за входящи повиквания и известия.

Samsung Gear S и Gear Circle ще бъдат достъпни на пазара по целия свят от октомври чрез каналите на Samsung за продажба на дребно, в сайтовете за електронна търговия и чрез доставка.

Пълна информация и снимки на продуктите са достъпни на www.samsungmobilepress.com

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Tехнологиипреди 2 седмици

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Tехнологиипреди 2 седмици

ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА, психолог и логопед в Люлин, в безплатно видео обучение за АУТИЗМА

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита

Tехнологиипреди 2 седмици

Логопед в Люлин за деца, а кабинетът е само за игри!

Lifestyleпреди 2 седмици

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Lifestyleпреди 2 седмици

НАД 20 НОВИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ПАЗАРА

Lifestyleпреди 2 седмици

Естетична клиника NeoEffect отвори врати в София

Tехнологиипреди 2 седмици

Филмово производство в облака – Microsoft и The Walt Disney Studios ще разработват съвместно иновации

Lifestyleпреди 2 седмици

Huawei представя новата си кампания „Истински истории“, в които технологичният прогрес работи, за да направи света по-добро място за живеене

Горещо