Открийте ни и в
Exit Festival

Tехнологии

Samsung Gear S2: по-добър с всяко завъртане

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

С представянето на Galaxy Gear през 2013г. Samsung положи основите на пазара за носими устройства, чиято популярност след това заля целия свят. Имайки предвид прогнозата, че до 2020г. ще бъдат произведени около 169 милиона носими устройства, от първия Galaxy Gearнасам Samsung постоянно разширява своето портфолио, за да посрещне най-новите очаквания на потребителите, нарастващото търсене и продуктова иновация.

Новият Gear S2 е отражение на ангажимента на компанията към непрекъсната иновация като лидер в този бързо развиващ се пазарен сегмент. Устройството съчетава в едно лесно и интуитивно използване, стилен и компактен дизайн заедно с по-добре интегрирани функции.

Силата на кръга

Може би най-открояващата се характеристика на Gear S2 е неговият привлекателен дизайн. Gear S2 е наличен в две версии и техният дизайн обхваща всичко, което силата на формата носи със себе си – съвършена и винаги актуална във времето.

Първокласната елегантна визия на Gear S2 Classic и уникалният модерен дизайн на Gear S2 се отличават с изисканост както по отношение на целия дизайн, така и на дисплея. Естествени материали като метал, кожа и стъкло добавят допълнителен стил към общата визия на устройствата, докато компактният им размер позволява естествено да паснат на китката също като аналогов часовник.

Интуитивният интерфейс на Gear S2 е също толкова впечатляващ, както и естетичният му вид. Интерфейсът се навигира с помощта на въртяща се рамка и странични бутони, които осигуряват на потребителя бърз и удобен достъп до набор от предварително интегрирани приложения и функции. Неговите функции за навигация са лесни за използване, удобни и предлагащи лесен интерфейс, което определено го отличава от други подобни устройства на пазара.

Контрол от китката

В допълнение на своя универсален кръгъл дизайн и интерфейс Gear S2 e оптимизиран за лесна всекидневна употреба, благодарение на своята подобрена технология за носими устройства.

Функциите за комуникация на Gear S2 позволяват на потребителите да бъдат винаги свързани,както никога досега, чрез различни нотификации: могат да проверяват пощата си, да преглеждат календара и да изпращат съобщения, ползвайки с предварително зададени модели, добавяне на глас, емотикони и клавиатура. Всичко това заедно с 3G свързаност и e-SIM карта – за първи път за носимо устройство – е възможно направо от китката на потребителя.

Благодарение на бързите и удобни функции на устройството, потребителите ще имат повече време да се фокусират върху по-важни неща като например върху здраве и фитнес. Gear S2 е проектиран с оглед на това и включва редица сензори и подобрени проследяващи функции за наблюдение на активностите през целия ден, което се визуализира на екрана. И в момент, когато е по-трудно от всякога да се придържате към фитнес плана си, Gear S2 работи като личен треньор (без големите месечни такси) чрез изпращане на мотивиращи съобщения, когато потребителите са били неактивни за определен период от време, както и похвала, когато разпознае, че потребителите са се упражнявали.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]6_Main_1[/media-credit]

С вградената NFC технология на Gear S2 портфейла спокойно може да остане вкъщи, тъй като потребителите имат възможността да обработват плащания с едно натискане на NFC четеца. Освен това, Samsung работи с редица партньори в различни сектори на икономиката, за да разшири употребата наносимите устройства – от смарт ключове за автомобил до ключове за хотелска стая и дистанционни управления.

Тези иновативни свързани функции се захранват от батерия, която издържа два до три дни, поддържайки потребителите постоянно свързани, без да се притесняват за следващото зареждане.

Открито сътрудничество за максимално персонализиране

Въпреки че е по-малък от смартфон, Gear S2 предлага същия голям достъп до любимите приложения и чрез сътрудничество с разработчици и партньори, много от тях са оптимизирани за устройства с кръгъл дизайн. Това улеснява потребителите да проверяват спортни резултати да видят прогнозата за времето сутрин, да намерят близки ресторанти или да проверят какво се случва в техните социални кръгове.

По същия начин набор от функции за настройка и персонализация като Design It Yourself, дават възможност на потребителите да адаптират устройството към собствените си предпочитания, така че в най-голяма степен да отговаря на тяхното настроение и уникален стил.

Gear S2, най-прогресивната иновация на Samsung при носимите устройства до момента, по-най добър начин представя силата на кръга чрез своя интуитивен интерфейс и подобрени характеристики, които позволяват още по-голяма персонализация.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Събитияпреди 1 седмица

Излъчиха българските финалисти в CHIVAS VENTURE 2020

Музикапреди 1 месец

Песента става 19-ият по ред #1 сингъл на певицата в Billboard

Културапреди 1 месец

Алек Попов и невероятната „Митология на прехода“ – за полета на фантазията без забрани!

Кинопреди 1 месец

Какво да очакваме от филма и саундтрака „Котките“

Културапреди 1 месец

Излезе „Най-голямата книга за Хитър Петър и Настрадин Ходжа”

Музикапреди 1 месец

DRIVE YOUR LIFE ще участват на Wolf Fest – Вълчата пътека 2020 

Lifestyleпреди 1 месец

Празнична коледна селекция по канал Da Vinci на 24-ти и 25-ти декември

Tехнологиипреди 1 месец

СИХРЕ 2020: Оптимални условия за хорека сектора, разширен тематичен обхват и продукти от последно поколение

Tехнологиипреди 1 месец

Nokia 7.1 е третият смартфон модел на марката, който ще получи Android 10 след Nokia 9 PureView и Nokia 8.1

Tехнологиипреди 1 месец

Коледно филмово забавление за цялото семейство от VIVACOM

Горещо