Открийте ни и в
Exit Festival

Tехнологии

Samsung Printing Solutions разширява сътрудничеството си с Ubiquitech

MIKA

публикувано

на

Samsung Electronics обяви, че компанията е разширила глобалното си партньорство за разработка на решения за управление на печата с независимата датска софтуерна компания Ubiquitech. Софтуерът на Ubiquitech е сертифициран от Samsung за работа с мултифункционалните устройства за печат на марката, включително сериите MultiXpress със Smart UX Center, който е базиран на операционната система Android. Благодарение на разширеното сътрудничество, Samsung ще може да предложи по-качествени услуги на бизнес клиентите с IBM Z и Power System решения.

Чрез решенията за управление на печата на Ubiquitech, устройствата на Samsung ще помогнат на предприятията да подобрят сигурността и защитата на информацията. Едно от решенията на Ubiquitech идентифицира регистрираните потребители и позволява отпечатването и споделянето на документи само от оторизиран персонал. По този начин се защитава конфиденциалната информация. Освен това, софтуерът на Ubiquitech следи и записва всички печатни задачи. Потребителите могат да видят статистика за всички отпечатани документи от Smart UX и така да намалят броя на ненужно разпечатваните страници.

Решенията на Ubiquitech са съвместими с платформите Windows, IBM Power и IBM System Z, което позволява на бизнес клиентите бързо и лесно да внедрят устройствата за печат на Samsung във тяхната IT инфраструктура. Очакванията на Samsung са, че партньорството ще позволи на клиентите от различните по размер организации – от малки и средни до големи предприятия, да централизират своите системи за управление на печата, което ще им помогне да намалят общите разходи на притежание (TCO) за решенията за печат.

„Напредничавите и гъвкави решения на Ubiquitech осигуряват на бизнес потребителите възможността да консолидират всичките си Windows принт сървъри в една платформа IBM System Z или Power, което може да доведе до значително намаляване на разходите,“ каза Клаус Кристиансен, главен изпълнителен директор на Ubiquitech.

„Сигурността винаги е била основен фокус за Samsung,” каза Дейвид СУ Сонг, старши вицепрезидент на Printing Solutions Business в Samsung Electronics. “Чрез стратегическото партньорство с Ubiquitech, Samsung ще предложи много сигурни, ефективни и лесни за употреба решения за печат, които могат да се вградят безпроблемно във всяка IT и офис екосистема.“

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Lifestyleпреди 1 седмица

Боя за коса – как да направим правилен избор

Lifestyleпреди 1 седмица

КАРЛСБЕРГ БЪЛГАРИЯ С НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ПРИ БЕЗАЛКОХОЛНИТЕ БИРИ

Tехнологиипреди 1 седмица

Logitech представя ново решение за видео стрийминг за вашето домашно студио

Tехнологиипреди 1 седмица

VIVACOM дава поле за изява на ученици в официалните си профили в социалните мрежи

Tехнологиипреди 1 седмица

Фотоволтаични прозорци, магнитна брава и дървени фасадни профили – на едно изложение

Tехнологиипреди 1 седмица

Huawei обявява празнична сервизна кампания по случай деня на влюбените 14 февруари

Lifestyleпреди 1 седмица

Тайната на годежния пръстен

Tехнологиипреди 1 седмица

Suunto 7 с интегриран Wear OS и спорто проследяване

Tехнологиипреди 1 седмица

Актуализирането до Android 10 ПРАВИ ПРОБЛЕМИ НА НЯКОИ SONY СМАРТФОНИ

Tехнологиипреди 1 седмица

Мимо Гарсия коментира последните скандали между родители и учители

Горещо