Открийте ни и в

Култура

Samsung вдъхновява младежката страст за спорт и музика

Samsung Electronics, световният олимпийски партньор в категорията „Оборудване за безжични комуникации”, обяви своята маркетингова кампания – “Live the Beats, Love the Games” („Изживей ритъма, обичай игрите“) – за Младежките олимпийски игри в Нанкин 2014. Кампанията представлява част от обширния принос на Samsung към олимпийското движение и обединява продължителните усилия на компанията за осигуряване на възможности за по-добро изживяване на Олимпийските игри чрез своята смартфон технология.

Кампанията на Samsung за Нанкин 2014 е специално създадена по начин, който да ангажира днешните младежи с насладата от истинския спорт и музика по всяко време и навсякъде – откривайки уникалните характеристики на Galaxy S5. Кампанията има за цел да обедини млади хора от целия свят и от всички сфери на живота чрез споделената им страст за спорт и музика, тъй като и двете имат силата да провокират младежкия потенциал.

MIKA

публикувано

на

Samsung Electronics, световният олимпийски партньор в категорията „Оборудване за безжични комуникации”, обяви своята маркетингова кампания – “Live the Beats, Love the Games” („Изживей ритъма, обичай игрите“) – за Младежките олимпийски игри в Нанкин 2014. Кампанията представлява част от обширния принос на Samsung към олимпийското движение и обединява продължителните усилия на компанията за осигуряване на възможности за по-добро изживяване на Олимпийските игри чрез своята смартфон технология.

Кампанията на Samsung за Нанкин 2014 е специално създадена по начин, който да ангажира днешните младежи с насладата от истинския спорт и музика по всяко време и навсякъде – откривайки уникалните характеристики на Galaxy S5. Кампанията има за цел да обедини млади хора от целия свят и от всички сфери на живота чрез споделената им страст за спорт и музика, тъй като и двете имат силата да провокират младежкия потенциал.

Музиката е в основата на младежката култура и играе важна роля в подобряването на тяхната социализация и творческо себе изразяване.

„Като дългогодишен партньор на Олимпийските игри сме щастливи да осигурим най-новата ни смартфон технология за Младежките олимпийски игри в Нанкин 2014. Амбицията на Samsung за Нанкин е да разпространи олимпийския дух сред днешните младежи чрез спорт и музика, както и чрез интерактивни дигитални изживявания.” – каза Йонгхи Ли, изпълнителен вицепрезидент, Mobile Marketing, IT & Mobile Division, Samsung Electronics – „Нашите технологии, вдъхновени от хората, са идеалният спътник за младите хора по целия свят като ги насърчават да преследват своите страсти, да насочат творческите си способности и да следват мечтите си”.

По време на Нанкин 2014 Samsung ще разпространи вълнението на Младежкия олимпийски дух сред феновете по целия свят чрез различни забавни и вълнуващи програми. Още през юли феновете ще имат възможност да се насладят на музикални изпълнения с популярни артисти, които ще вдъхновят креативността и ще свържат младите хора по целия свят. В допълнение, Samsung Mobilers ще се впуснат в пътуване до пет града в Китай, използвайки Galaxy S5 за улавянето и споделянето на летните изживявания, както никога преди. Samsung ще си сътрудничи и с Международния олимпийски комитет (МОК) за програмата „Млади посланици и млади репортери”, като им предоставя Galaxy устройства за комуникация на ключова информация с младите спортисти, състезаващи се по време на Игрите, напълно наслаждавайки се на всички вълнуващи моменти и споделяйки своя опит с останалите чрез иновативна технология на Samsung. Набор от дейности ще се проведат на място по време на Игрите, включително Младежко олимпийско студио, където феновете ще открият вълнуващи начини на взаимодействие с най-новите Galaxy устройства, ще могат да участват в състезания и да споделят своя опит.

„Очакваме с нетърпение вълнуващите маркетингови дейности на Samsung, тъй като те ще поканят повече младежи да се включат в игрите чрез своята иновативна смартфон технология. Кампанията „Live the Beats, Love the Games” на Samsung ще направи игрите в Нанкин 2014 наистина вдъхновяващо и незабравимо олимпийско изживяване за младежите”, каза Хао Джиан, маркетинг директор на Организационния комитет на Младежките олимпийски игри в Нанкин.

„Развълнувани сме да продължим партньорството си със Samsung, дългогодишен партньор на Олимпийските игри и световен лидер в областта на мобилните технологии. Особено доволни сме да обявим, че ще си сътрудничим със Samsung в програмите на МОК за „Млади посланици и млади репортери” в рамките на Нанкин 2014, което дава възможност на младите спортисти и журналисти да извлекат максимума от всяко свое изживяване чрез най-новите технологии на Samsung”, каза Тимо Луме, директор за телевизия и маркетинг на Международния олимпийски комитет.

Samsung ще продължава да пуска нова информация за своето спонсорство и други възможности, по които феновете в целия свят могат да се с ангажират с кампанията „Изживей ритъма, обичай игрите”.

Samsung започва участието си на Игрите като местен спонсор на Олимпийските игри в Сеул през 1988. Започвайки със Зимните олимпийски игри в Нагано през 1998 г., компанията разширява своя принос към олимпийското движение, като става Световен олимпийски партньор в категорията „Оборудване за безжична комуникация“. Samsung подкрепя Младежките олимпийски игри от първото им лятно издание в Сингапур през 2010 г. и сега продължава своя ангажимент с Летните младежки олимпийски игри в Нанкин 2014, като се стреми да вдъхнови младите хора чрез иновативните си технологии. Участието на Samsung като световен олимпийски партньор продължава и през 2016 г. в Рио.

Samsung Electronics Co. Ltd. е световен лидер в технологиите, който разкрива нови възможности за хората навсякъде. Ние преобразяваме света на телевизорите, смартфоните, личните компютри, принтерите, фотоапаратите, домашните електроуреди, LTE системите, медицинските уреди, полупроводниците и LED решенията чрез постоянни нововъведения и открития. За нас работят 286 000 души в 80 страни, а годишните ни продажби са 216,7 млрд. долара (274,4 млрд. лв.). За да откриете повече, моля, посетете www.samsung.com.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Кино

„Милиарди“, „Династията на борджиите“ и много други по БНТ 1

MIKA

публикувано

на

от

„Милиарди“, снимка: ПР

Летните жеги започват с премиерните сериали по БНТ 1. Филмов маратон, премиерни заглавия, нови сезони и любими лица са в програмната схема за лятото. От 29 юни, всеки делничен ден, от 19:00, 21:00 и 22:00 часа, зрителите ще могат да гледат три премиерни заглавия, допълнени от два от най-харесваните сериала на обществената телевизия.

За първи път в българския ефир ще се появят „Династията на борджиите“, с участието на Джереми Айрънс и третият премиерен сезон на нашумелият сериал „Милиарди“, с участието на Пол Джиамати и Деймиън Люис. Историята на „Госпожо държавен секретар“ продължава с премиерните трети и четвърти сезон. А любителите на модерни и приключенски сериали ще могат отново да се насладят на бохемския сериал „Раят на дамите“ и „Корпорация „Приключение“.

От 29 юни, всеки делничен ден, точно в 19:00 ч., зрителите ще могат да се завърнат към историята за мода, бизнес, лукс и любов по време на променящата се модна индустрия в Милано с приковаващия сериал „Раят на дамите“. Завладяващата екранизация по бохемския роман на Емил Зола ще потопи зрителите в изкушения и тайни, редуващи се с ревност, лъжи и скандали, а разтърсващата суетата на една голяма промяна ще покаже обрата, който само една красива и смела жена може да вдъхнови.

„Династията на Борджиите“, снимка: ПР

Двойни епизоди от премиерните трети и четвърти сезон на хитовия американски сериал „Госпожо държавен секретар“ ще продължат историята на първата жена избрана на тази ключова позиция в Белия дом. Ще успее ли Елизабет Маккорд да устои на изкушенията и да запази принципите си – зрителите ще могат да разберат от 29 юни, всеки понеделник и четвъртък от 21:00 ч.

Култовия сериал на Нийл Джордан „Династията на Борджиите“ ще разкаже историята на най-властната и богата фамилия в Европа, която държи в подчинение християнския свят. Джеръми Айрънс е в ролята на папа Александър Шести, оставили кървава следа в Ренесансова Италия, извършвайки всички смъртни грехове, а коварство и страх управляват Ватикана. Премиерният сериал ще се излъчва всеки вторник, сряда и петък от 22:00 ч. БНТ1.

Филмовият маратонът продължава от 3 август с „Корпорация „Приключение“, който ще припомни на зрителите тайните и рисковете около откриването на артефакти във Флорида, всеки делничен ден в 19:00 ч.

„Раят на дамите“, снимка: ПР

Изненадите продължават и през август. Всяка вечер от 22:00 ч. големите пари ще се изправят срещу силните закони в премиерния трети сезон на сериала „Милиарди“. Финансовата сага е екранизация на една комплексна драма за измами, политически игри и неочаквани обрати, където борбата на влияние, хедж-фондовете и Уолстрийт са на централно място. В тази ежедневна игра за надмощие нищо не е измислица, а част от реалността, която не се показва в телевизионните новини.

Гледайте всяка делнична вечер, от 19:00, 21:00 и 22:00 часа, само по БНТ 1. Влез в сериала с летните премиери на БНТ!

Продължете понататък

Култура

„Пеперуда в леда“ – ново от автор №1 на New York Times Силвия Дей

MIKA

публикувано

на

от

Издателство „Софтпрес“ ще публикува новия летен бестселър на автор №1 на New York Times Силвия Дей през втората седмица на юли.

След световния успех на поредицата „Кросфайър“, продадена в десетки милиони копия в целия свят, „Пеперуда в леда“ запознава читателите с новите герои на Силвия Дей – доктор Тийгън Рансъм и Гарет Фрост. Книгата разказва за тяхното страстно пътуване към опрощението и надеждата, за намирането на спасение и нова посока един в друг. Една история за това колко крехка и уязвима може да е човешката душа и колко красота носи в себе си, когато я пуснеш на свобода. Като полет на пеперуда.

Романът е издаден на английски език от Montlake, импринт на Amazon Publishing през 2019 г. и се превърна в бестселър на Wall Street Journal, USA Today, Washington Post и Amazon Charts.

„Изключително се гордея с „Пеперуда в леда“ – казва Силвия Дей. – Всички ние сме изпадали в ситуация, в която животът ни поема по път, който не сме очаквали, за който не сме били подготвени или дори не сме искали. Тази история е преди всичко история за новото начало. Надявам се читателите да са толкова вдъхновени от любовта на Тийгън и Гарет, колкото съм самата аз.“

Продължете понататък

Горещо