Открийте ни и в

EDM

Scott Chester открива новия сезон в :PM CLUB

MIKA

публикувано

на

Scott Chester, снимка: PR

На 25 септември :PM CLUB отново посреща британският диджей Scott Chester, а зад пулта, освен него, ще избухнат и резидентите DJ Vasquez & Kaiski.

След 3-годишно резиденство в лондонския “westend” супер-клуб DSTRKT, 2015-та отвежда Scott Chester в хитовия Bonbonniere. Известен със своя дизайн и като любимо място на знаменитостите в Лондон, горещата парти локация скоро се превръща в новия, музикален дом за Scott. Новото резиденство среща зад пулта талантливия диджей с американския актьор и изпълнител Jamie Foxx, а освен съвместната им изява, DJ Scott Chester записва в историята на клуба и взривяващи партита, хоствани от звездите Kevin Hart и Nicole Scherzinger. В края на август, Scott се завърна от Гърция, където прекара лятото зад пулта на клуб Bonbonniere, на остров Миконос.

Само за няколко години DJ Scott Chester успява да си изгради име по лондонските клубове. Mладият британец вече е отличен с няколко награди като DJ и продуцент, сред които и последната за “Best DJ“ на “London Club and Bar Awards 2014”.

[media-credit name=“Scott Chester, снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]PMposter25.09.15[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо