Открийте ни и в

Култура

SHADOWS FROM AGHARTA на Биляна Йотовска и Невена Воденичарска тази седмица в :PM Club

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Биляна Йотовска и Невена Воденичарска ще представят най-новото си тематично парти “SHADOWS FROM AGHARTA“ в :PM club на 26 февруари. След изключително успешната 2015 година, когато момичетата от “The secret garden show“ се изявиха в Дубай, Кипър, Амстердам, Монако, Маракеш, Берлин, Беларус, Шанхай, Пекин и др., предстои премиерата на “SHADOWS FROM AGHARTA“ на родна земя.

Костюмите на танцьорите са изработени от Невена Воденичарска. За специалния грим и бодиарт ще се погрижи носителката на 2-ра награда по “facepainting“ на международно състезание в Сърбия – Мишел Вълчева.

Идеята на партито се базира върхусхващанията на дъновизма, индуизма и хиндуизма за съществуването на скрита, напреднала цивилизация – Агарта, която се намира в недрата на нашата планета Земя. Съществуват портали към нея – места, с огромно енергично излъчване, като полюсите и Пирамидите в Гиза. Един от порталите към Агарта се намира точно тук – много близо до мястото, където живеем – а именно – Седемте Рилски езера.

Shadows_from_Agharta

Биляна и Невена ще представят своята лична интерпретация на съществата – сенки, които са дошли от скритото подземно Царство и наподобяват дракони,змии и гущери в човешки образ. Тези същества присъстват и в българския устен фолклор, като змейове с човешки черти, владетели на стихиите, пазители на хората.

Биляна Йотовска и Невена Воденичарска ще потопят всички присъстващи в магията на своите фантазии,превръщайки вечерта в едно незабравимо преживяване.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Абонирайте се за нашия бюлетин

Горещо