Открийте ни и в

Събития

SOHO представя дебютната изложба на авторката, криеща се зад чудатите същества на Leni’s Lines

MIKA

публикувано

на

През целия месец февруари от стените на зелената къща на SOHO ще ни гледат точно 45 чудатиСъщества и случки”, умело илюстрирани от Елена Владинова – архитект по професия и художник и нещотърсач по душа. Стилът ѝ може да се определи като наивизъм с леко анимационен характер, където точните контури срещат непредвидимостта на акварела. Дебютната ѝ изложба включва серия от селектирани и специално създадени за повода илюстрации – пъстри и весели картини, плод на потребността ѝ да екстернализира вътрешния си свят. Ако следите Leni’s Lines, може би сте виждали някои. На живо обаче дори и в тях ще откриете нови неподозирани детайли, като например отблясъците на керемидите от любим неин град (oт стрития полускъпоценен камък в боята), или пък доизрисувани сцени със стари познайници.

Ако все още не сте се “сблъсквали” с цветния свят на Елена, a пък чудатите същества са ви близки по природа, то това би било един чудесен повод тя лично да ви въведе през първата вечер от месеца из уютните дебри на зелената къща.

Изложбата „Същества и случки“ можете да разгледате в арт коуъркинг пространството SOHO на ул. Искър #4, всеки делничен ден от 9 до 19ч. между 2 и 28 февруари, a на 1ви да се запознаете с авторката между 19 и 21 часа.

Информация за автора:

Елена се насочва към архитектурата, след като в училище изпълва повечето страници в тетрадките си по математика с рисунки. Така се и ражда любовта ѝ към триъгълниците, функционалните пространства и видимия бетон. Повече за нея може да научите на страницата ѝwww.lenival.com

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо