Открийте ни и в

Музика

Sprite Urban Fest днес в Борисовата градина

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

След свежите моменти в Бургас, Варна и Пловдив, емблематичният Sprite Urban Fest ще сложи запомнящ се край на летния стрийт сезон тази събота в София. На 9 септември, след 16:00 ч., зоната около Езерото с лилиите ще приветства всички столични фенове на urban изкуствата и спортове.

Специални 6-метрови платна за рисуване на графити ще дадат възможност на малки и големи да провокират въображението си и то под зоркия поглед и наставления на най-добрите имена от родната графити сцена – KONTE, RUST2, MODE, JAHONE и TASK.

снимка: ПР

Electric Force Crew ще покажат за пореден път, че всяка сцена е тясна за техните извънземни брейк демонстрации, а Jahmmi Youth ще провери колко са добри в импровизациите под звуците на бийт бокс мастъра Skiller. Момчетата от 5High ще се присъединят към Sprite Urban Fest със супер яки трикове и много настроение върху мобилен скейт парк, който ще бъде специално позициониран по алеите на Борисовата градина. Младежите от FreeRun Bulgaria ще дадат отговор на въпроса „Как да се придвижваме из градската джунгла бързо, атрактивно и безопасно“ и ще демонстрират, че законите на физиката не важат за тях.

За да бъде финалното събитие от поредицата Sprite Urban Fest с перфектен саунд, зад пулта ще застане хип-хоп дивата DJ Akasha.

Повече информация за Sprite Urban Fest може да следите на официалната Facebook страница: https://www.facebook.com/SpriteGraffitiFest/

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо