Открийте ни и в

Музика

„STAR WARS in Concert“ се отменя

MIKA

публикувано

на

И Силата не помогна на продукцията у нас

Българската публика ще се размине с едно от най-великите шоута „STAR WARS in Concert”. Организаторите отменят събитието, което трябваше да се проведе на 21.05.16 в Арена Армеец. Не се посочват официални причини, но със сигурност липсата на интерес от страна на публиката е една от тях.

Всеки закупил билет за шоуто може да го върне и да получи пълната сума още днес. Ето и повече информация по темата от страна на Ивентим България:

Притежателите на вече закупени билети за отмененото шоу могат да възстановят стойността им от 9.02.2016г. до 09.05.2016г. на касите на Ивентим БГ, както следва:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Ивентим (билетен център НДК, OMV и т.н.) се възстановяват от конкретния обект, от който са придобити;

В случай, че сте закупили билети от сайта на Eventim.bg:

–       С кредитна карта – молим да изпратите билетите до централния офис, намиращ се на нов адрес на ул. „6-ти септември“ 58 или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще възстановим сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.

–       С наложен платеж или по банков път, молим да изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да възстановим сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим България, намиращ се на ул. „6-ти септември“ 58,където ще ви възстановим сумата в брой.

При нужда от повече информация пишете на info@eventim.bg

И НЕКА СИЛАТА БЪДЕ С ВАС.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо