Открийте ни и в

Tехнологии

StepUP – уникална за България комплексна услуга за обслужване на онлайн магазини

MIKA

публикувано

на

Специализираната агенция за директен маркетинг„Метрика“ стартира уникалната за българския пазар комплексна услуга за обслужване на онлайн магазини – StepUP. Услугата предоставя комбинация от различни модули на база нуждите на клиента – изграждане на платформа за електронна търговия, цялостна логистична подкрепа, обработка на поръчки и плащания, управление на съдържанието, телефонна линия за обслужване на клиенти, както и интегрирани рекламни решения за популяризиране на бизнеса.

StepUP е гъвкаво и достъпно решение, което улеснява управлението на онлайн магазините и позволява на малките и средни бизнеси да увеличат продажбите си. Услугата е подходяща и за стартиране на нов бизнес, като осигурява голяма част от необходимия първоначален ресурс за това. StepUP включва складова база, обслужващ персонал, компютърни системи и складово оборудване, като по този начин намалява логистичните и административни разходи и позволява на предприемачите да се фокусират върху изграждането на клиентска мрежа и подобряване на маркетинговите инструменти за привличане на потребители.

Комплексната услуга дава възможност и за създаване на онлайн магазин – от домейн и хостинг до платформата за електронна търговия, дизайна на магазина и управление на съдържанието (цени, характеристики, описания, снимки), както и общите условия, и условията за връщане и доставка. StepUP предлага също решения за стимулиране на трафика към онлайн магазина, включващи рекламно позициониране, разработено конкретно за нуждите на проекта. Чрез собствена информационна система Метрика предоставя възможност на своите клиенти за следене и контрол на всички процеси по обработката и изпращането на пратките, както и незабавен достъп до информацията при нужда.

„Трайна тенденция за нашия пазар е все повече потребители да пазаруват онлайн, като по този начин пред бизнеса се появяват добри възможности за развитие. С комплексната услуга StepUP позволяваме на предприемачите да излязат на нови пазари или да създадат нов онлайн бизнес с минимален риск и инвестиции. Зад проекта ни стои екип с многогодишен опит в отдалечените продажби, което дава на предприемачите достъп до голямо познание и им гарантира високо ниво и срокове за обслужване на крайните им клиенти.“ – коментира Йордан Кумчев, управляващ директор на „Метрика“.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Lifestyleпреди 4 дни

JYSK България представи новата си колекция градински мебели и декорация пролет/лято 2019

Класическапреди 1 месец

BOND представят нови композиции на концерта си в София на 26 март!

Музикапреди 1 месец

Vola Open Air отново ще зарадва меломаните през юли

Културапреди 1 месец

Днес излиза новата книга на Франсис Фукуяма „Идентичност“

Музикапреди 1 месец

11 години след смъртта на Дими, Дара Екимова записа дует с него

Събитияпреди 1 месец

Инна ще разгледа Велико Търново преди концерта си на 17 март (неделя)

Дръм и Баспреди 1 месец

HMSU presents: Hospitality Bulgaria 2019

Музикапреди 2 месеца

‘The One’, актуалният сингъл на британската соул и ар енд би дива – Джорджа Смит

Обществопреди 2 месеца

Aniventure Comic Con обяви част от звездите, които ще посетят България през септември

Lifestyleпреди 2 месеца

Холивудската актриса Дженифър Анистън се подмладява с Ултера

Горещо