Открийте ни и в

Tехнологии

StepUP – уникална за България комплексна услуга за обслужване на онлайн магазини

MIKA

публикувано

на

Специализираната агенция за директен маркетинг„Метрика“ стартира уникалната за българския пазар комплексна услуга за обслужване на онлайн магазини – StepUP. Услугата предоставя комбинация от различни модули на база нуждите на клиента – изграждане на платформа за електронна търговия, цялостна логистична подкрепа, обработка на поръчки и плащания, управление на съдържанието, телефонна линия за обслужване на клиенти, както и интегрирани рекламни решения за популяризиране на бизнеса.

StepUP е гъвкаво и достъпно решение, което улеснява управлението на онлайн магазините и позволява на малките и средни бизнеси да увеличат продажбите си. Услугата е подходяща и за стартиране на нов бизнес, като осигурява голяма част от необходимия първоначален ресурс за това. StepUP включва складова база, обслужващ персонал, компютърни системи и складово оборудване, като по този начин намалява логистичните и административни разходи и позволява на предприемачите да се фокусират върху изграждането на клиентска мрежа и подобряване на маркетинговите инструменти за привличане на потребители.

Комплексната услуга дава възможност и за създаване на онлайн магазин – от домейн и хостинг до платформата за електронна търговия, дизайна на магазина и управление на съдържанието (цени, характеристики, описания, снимки), както и общите условия, и условията за връщане и доставка. StepUP предлага също решения за стимулиране на трафика към онлайн магазина, включващи рекламно позициониране, разработено конкретно за нуждите на проекта. Чрез собствена информационна система Метрика предоставя възможност на своите клиенти за следене и контрол на всички процеси по обработката и изпращането на пратките, както и незабавен достъп до информацията при нужда.

„Трайна тенденция за нашия пазар е все повече потребители да пазаруват онлайн, като по този начин пред бизнеса се появяват добри възможности за развитие. С комплексната услуга StepUP позволяваме на предприемачите да излязат на нови пазари или да създадат нов онлайн бизнес с минимален риск и инвестиции. Зад проекта ни стои екип с многогодишен опит в отдалечените продажби, което дава на предприемачите достъп до голямо познание и им гарантира високо ниво и срокове за обслужване на крайните им клиенти.“ – коментира Йордан Кумчев, управляващ директор на „Метрика“.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

No Banner to display

Горещо