Открийте ни и в

Събития

Орлин Павлов, Белослава и Любо с летен проект във Варна и Бургас:Summer Jam 2014

Summer Jam е слънчевият летен формат, който събира елита на българския поп в един концертен спектакъл. Обединяваща творческа фигура и идеен вдъхновител на проекта е композиторът и аранжор Живко Петров, а звездите на сцената ще бъдат Орлин Павлов, Белослава и Любо Киров със своите големи хитове.

MIKA

публикувано

на

Summer Jam 2014

Плътност на звуковата картина ще даде включването в проекта на JP3 трио – Живко Петров, пиано, Веселин Веселинов – Еко, бас, Димитър Семов, ударни. Акустичен привкус ще добавят класическите музиканти от Арена квартет, а специални гости ще бъдат виртуозният китарист Ангел Дюлгеров и темпераментният перкусионист Калин Вельов.

Привилегията да сподели емоцията на лятото ще има публиката в морските градове – Варна на 25 август и Бургас на 6 септември. Концертите ще бъдат на сцените на Летните театри.

Летните вечери под открито небе обещават много емоции и свежо настроение с популярни и обичани песни, като „Мога“, „Има ли цветя“, „Две луни“, „Слушай ме», „Секунда“, „Джеймс Бонд“, „Всяка година по същото време“. Ще прозвучат и най-новите песни на изпълнителите – „Имам само теб“, „Времето за мен си ти“, „Живи легенди“ и др.

Цени на билетите: 20, 25, 30, 35 и 40 лева.
Билетите могат да бъдат закупени от касите на ДКС Варна, тел. 052 647 781, Летен театър Варна, тел. 052 612 803, Държавна опера Бургас, тел. 056 841 740, и в мрежата на Ивентим, както и в интернет от www.eventim.bg

{youtube}8yszSwpBtds{/youtube}

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо