Открийте ни и в

Музика

SUNNIE представя дебютно парче „Действай“

MIKA

публикувано

на

На 18.12.2014 г. (четвъртък) в пиано бар „After 10” на хотел „Феста Барсело София“ (бул.България №83) от 19:00 ч. ще се състои официалната промоция на клипа на дебютното поп парче на Станислава Димитрова – SUNNIE, озаглавено дръзко „Действай“.

SUNNIЕ е слънчева като името си. Завършила е поп и джаз пеене с отличен в Нов Български университет при доц. Георги Кордов и е наградена със сертификат за успешно завършване на Майсторски клас “Музикална интерпретация и импровизация” на Милчо Левиев. Известна е с многобройните си участия на престижни джаз фестивали из целия свят, а нейна песен присъства в „500-те велики песни на България“.

От 2009 г. до момента SUNNIЕ e pаместник-началник на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили към Националната гвардейска част, където солисти са имена като: Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Росица Кирилова и други популярни изпълнители. Тя е една от малкото певици в България, които имат 11 музикални мисии в Босна и Херцеговина, Косово и Ирак, а също така е наградена от Министъра на отбраната с орден II степен за вярна служба под знамената.

В края на ноември 2014 г. излиза песента й „Действай” на български език, чиято английска версия „Shut your mouth and do it” е представeна две години по-рано на българската „Евровизия”. Музиката е на SUNNIЕ, българският текст е на Яким Дянков, а аранжиментът на сръбския композитор Александър Ковачевич.

Клипът, който SUNNIE ще представи пред медии и колеги на 18.12.2014 г. е дело на известния с креативността и нестандартните си творчески решения режисьор Христо Порязов и оператора Иван Палейков, а сред участниците в него изпъкват имената на танцуващата със звездите хореографка Дима и на модела Цветомир Стефанов – българското лице, покорило модна Исландия.

Сюжетът на видеото е забавен, изпъстрен с весели моменти и положителен заряд за зрителя. Основното послание – хората да изказват любовта си към на глас, другите смело и открито, без притеснения, защото животът е твърде кратък и единственото нещо, което не можеш да компенсираш е пропуснатото време.

Певицата ще направи бляскава промоция, на която ще изпълни няколко песни от любимия си жанр – джаз под акомпанимента на бенд от виртуози. А за посетителите на събитието ще има подсигурени ексклузивни подаръци от дентални клиники „Ео Дент“.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Културапреди 4 часа

 „Ерик“ от сър Тери Пратчет в ново луксозно издание

EDMпреди 4 часа

July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

Музикапреди 4 часа

‘Late Night Feelings’, новият албум на Mарк Ронсън

Кинопреди 4 часа

Стартира продажбата на билети за най-величествената история тази година „Цар Лъв“

Lifestyleпреди 16 часа

С Форум „140 години, посветени на здравето“ УМБАЛ „Свети Георги” отбеляза празника си

Tехнологиипреди 21 часа

Теленор представя за първи път интерактивен онлайн театър

Lifestyleпреди 21 часа

Фолклорна магия оживява в подлеза на Софийски университет “Св. Климент Охридски”

Tехнологиипреди 23 часа

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма

Tехнологиипреди 5 дни

VIVACOM предлага нови облачни и хостинг услуги за корпоративни клиенти

Tехнологиипреди 5 дни

Подкрепяме борбата с пиратството, но не и репресията върху малкия и средния бизнес в страната

Горещо