Открийте ни и в

Култура

Swingin’ Around The World каца отново в София

MIKA

публикувано

на

SwinginAroundTheWorldThe Smugglers Collective имат удоволствието да ви поканят на следващата музикална екскурзия, наречена Swingin’ Around The World. Мястото на излитане е Club Terminal 1, датата 2 октомври, a опитните пилоти на Smugglers Airlines ще отведат любителите на винтидж емоциите до града, който никога не спи…NEW YORK CITY!
Пътуване до Ню Йорк за The Smugglers Collecitve означава Harlem, Cotton Club, Savoy Ballroom, джаз клубове, танци и неизгасващи светлини! Именно в Ню Йорк, през 20те години на миналия век се раждат суинг музиката и танците, благодарение на които става толкова популярна.
За удобството на пасажерите и музикалната селекция по време на полета ще се грижат The Smugglers Collective, заедно с екип от усмихнати стюардеси. През вечерта DJ-ите ще миксират от специално изграден пулт във формата на пилотска кабина, а клуб Terminal 1 ще бъде преобразен в ню йоркски пейзаж.
По време на полета очаквайте много музика, танци, Swing, Rock’n’Roll, Rhythm&Blues, Electro Swing и страхотно настроение. Специално внимание ще бъде обърнато на биг бендовете от ню йоркските клубове, Louis Armstrong, Chick Webb and His Orchestra, Count Basie, Duke Ellington, Cab Calloway и много други, както и на Lindy Hop танцьорите!

The Smugglers Collective live
Swingin’ Around The World ще бъде и подгряващо събитие преди концерта на Parov Stelar Band, който ще се проведе на следващия ден в Арена Армеец. Тогава на The Smugglers Collective ще се падне нелеката задача да бъдат DJ съпорт на Electro Swing легендите.
Полетът Swingin’ Around The Wolrd ще е на 2 октомври от клуб Теминал 1 (ул. Ангел Кънчев 1). Часът за Check-in е 21:00, a излитането точно в 22:00. Билетите са по 5 лв с включени летищни такси.
Очакваме ви!

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Горещо