Открийте ни и в

Телевизия

TLC запознава зрителите с живота на „Нашето малко семейство”

MIKA

публикувано

на

Най-новата поредица „Нашето малко семейство“ среща зрителите с Дан и Мишел Хамил и трите им малки деца: шестгодишния Джак и тригодишните близнаци Кейт и Чече. Както всички останали, те трябва да балансират между работата, училището и семейството, но с една основна разлика: всички те страдат от заболяване на хипофизата, при което физическият им растеж се забавя. Да бъдеш малък в свят на хора със среден ръст невинаги е лесно. Премиерното предаване „Нашето малко семейство“ дебютира по TLC на 7-и ноември, от 21:00 ч.

Поредицата представя промените, които настъпват в живота на малкото семейство, когато Джак, Кейт и Чече все повече осъзнават своите различия. Дан и Мишел използват собствения си опит, за да насочват децата си, като им помагат да преодолеят физическите пречки и подигравките и ги учат как да се адаптират към свят, който не е създаден за тях. Най-важното нещо за семейство Хамил е, че децата им растат здрави и горди от това кои са – въпреки ръста им те са като всички останали. Светът е голям и те никога няма да знаят какво ги чака зад ъгъла, но ще преминат през всякакви изпитания заедно като сплотено семейство. От елементарните навици, които трябва да придобият момичетата, през Джак и тръгването му на детска градина, до празнуването на Хелоуин за първи път – Хамил доказват, че са семейство, в което всеки може да се припознае.

OUR LITTLE FAMILY

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“683″]TLC[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо