Открийте ни и в

Телевизия

TLC разказва за любовта между хора от различни култури в премиерната поредица „Цветовете на любовта“

MIKA

публикувано

на

Могат ли различната националност и култура да бъдат пречка за любовта между двама души? Как приема обществото връзките между хора от различни раси? С какви трудности се срещат подобни двойки в ежедневието си? Отговорите на тези и още много въпроси зрителите ще научат в премиерната за България романтична поредица „Цветовете на любовта“. В нея Италия се превръща в дом между много влюбени хора с различен етнически произход, култура, нрави и обичаи. Първият епизод от поредицата ще се излъчи на 23-и ноември от 23:00 ч. по TLC.

В 12-е епизода на „Цветовете на любовта“ зрителите ще станат свидетели на любопитни, действителни истории от живота на 11 влюбени междурасови двойки. Те идват в Италия от различни страни и имат различни разбирания, но са готови да изградят нови традиции и да създадат семейства. Дали обаче е лесно подобна двойка да организира празненство за сватба, раждане на дете или годишнина? По чии обичаи се случва това? Оказва се, че в ежедневието си тези хора са изправени пред много трудности, които трябва да преодолеят в името на любовта – от дребните задължения в бита до резервираното отношение на околните и пречупването на установените стереотипи.

tsvetovete_na_lyubovta_kathleen_i_mattia

Когато Доркис от Венецуела приема онлайн приятелството на Алберто от италианския град Падуа, тя дори не е предполагала, че един ден италианецът ще се превърне в баща на децата ѝ. Девойката Силвия от италианската провинция Асколи Пичено не си е и помисляла, че когато порасне, ще се омъжи за индиеца Амит, облечена като индийска принцеса, а когато Джони от Нигерия се качва на лодка, за да избяга от смъртта, най-малкото, което е очаквал, е да открие в Сицилия не само спасение, но и жената на мечтите си – Марта.

Това са само малка част от историите в поредицата „Цветовете на любовта“, които ще развълнуват зрителите със своята автентичност и очарование. От Бразилия до Япония, от Италия до Финландия, сериите ще покажат как любовта не признава нито националност, нито цвят.

tsvetovete_na_lyubovta_yuko_i_raffaele

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Фестивалпреди 6 дни

Най-големите звезди на българския хип-хоп ще взривят сцената на HELL ENERGY Fest

Обществопреди 3 седмици

Рециклирането на 100% от алуминиевите кенове пести енергия, която може да захрани 4 милиона домакинства за цяла година

Поппреди 3 седмици

Ясен Григоров е режисьор на видеото към новия сингъл на Алек Кирев

Tехнологиипреди 2 месеца

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Tехнологиипреди 2 месеца

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Tехнологиипреди 2 месеца

ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА, психолог и логопед в Люлин, в безплатно видео обучение за АУТИЗМА

Tехнологиипреди 2 месеца

Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита

Tехнологиипреди 2 месеца

Логопед в Люлин за деца, а кабинетът е само за игри!

Lifestyleпреди 2 месеца

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Lifestyleпреди 2 месеца

НАД 20 НОВИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ПАЗАРА

Горещо