Открийте ни и в

Lifestyle

TLC с премиера на “Истински истории за изневяра“ от 1-ви Февруари

MIKA

публикувано

на

TLC е един от най-популярните телевизионни канали в САЩ, насочен към жените. Каналът достига до над 99 милиона домакинства в Щатите и понастоящем е сред топ 10-те телевизионни канала, насочени към женската аудитория във всички изследвани демографски групи (жени между 25 и 54 години, жени между 18 и 49 години, жени между 18 и 34 години). Програмата на TLC включва предавания с лайфстайл насоченост, както и обхваща теми като кариерно развитие, готвене, заобикалящата ни среда, грижа за децата, подобрения в дома и завладяващи човешки истории.

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“300″]TLC_s_Premiera_na_Istinski_Istorii_za_Iznevyara_ot_1_February_Photo (2)[/media-credit]

Новата риалити поредица „Истински истории за изневяра“ на TLC пресъздава действителни случаи на изневяра, за да покаже последиците от измяната. Още с премиерата си – на 1-ви февруари от 20:30 ч. предаването разказва за опасни любовни триъгълници и страстни връзки, представяйки двете гледни точки на изневярата – тази на неверния партньор и тази на лъгания. „Истински истории за изневяра“ е своеобразен наръчник, който няма да ви остави неподготвени за заплахите на измамната любов.

Всяка история в предаването е действителна и с помощта на актьори, които достоверно предават емоциите на реалните лица, замесени в изневярата, разказва за нея от първо лице. Зрителите ще имат възможност да станат свидетели и да се включат в разплитането на сложните любовни връзки, проследявайки всички етапи на измяната. Всеки епизод започва с разкази за чувствата, които героите изпитват, без да разкрива кой е изневеряващият и кой измаменият. Следва описание на подробностите за аферата, последвана от разкриването на изневярата. На този етап зрителите ще могат да съпреживеят реакциите на замесените герои, ще разберат дали предаденият партньор ще търси отмъщение, както и дали изневеряващият ще отрече, или признае за постъпката си. На края психолог тълкува ситуацията, разказва как е завършила историята и анализира причините за края ѝ.

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо