Открийте ни и в

Lifestyle

Tommy Hilfiger представи колекцията Tommy X Gigi

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Tommy Hilfiger, собственост на PVH Corp., представи колекцията Tommy X Gigi, създадена в сътрудничество между дизайнера Томи Хилфигър и супермодела Джиджи Хадид. Колекцията за предстоящия сезон Есен‘16 г. вече  може да бъде разгледана на tommy.com.

Тя включва спортни облекла за жени, обувки и аксесоари, слънчеви очила, часовници и аромата THE GIRL, който беше представен на 15-ти юли. Дизайните представят изключителния поглед на Хадид върху съвременната мода, съчетан с характерния за Хилфигър класически американски стил. В колекцията присъстват свежи декорации като копчета, военноморски значки, бродерии и моряшко райе. Спортно-елегантните силуети са допълнени от модерни, женствени материи, удобни плетива и кожи. Колекцията е небрежна, младежка и готина и отразява игривия, романтичен поглед на Джиджи върху класическите морски мотиви.

FW16 GiGi Look 08

Tommy Hilfiger представи Джиджи Хадид като посланик на марката през декември 2015 г. Сътрудничеството с Хадид ще се отрази на стратегическата цел на компанията за разширяване на бизнеса с дамски облекла в световен мащаб. Стратегията представя новия поглед към дамското облекло и утвърждаването на марката като водеща в света на достъпните дизайнерски марки, които предлагат стилни класически артикули с игрива и модерна визия.

Световната премиера на колекцията Tommy X Gigi ще се състои на 9-ти септември по време на седмицата на модата в Ню Йорк.

Пълната колекция вече може да бъде разгледана на tommy.com и ще бъде налична в магазините Tommy Hilfiger в България от 3-ти октомври.

FW16 GiGi Look 14

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо