Открийте ни и в

Музика

Певицата Тони се влюби и възроди изявите си на сцена

MIKA

публикувано

на

Певицата Тони се влюби и възроди изявите си на сцена

След като отсъстваше дълго време от сцената и почти нищо не се чуваше за нея, изпълнителката на хита „Всичко било е насън“ е готова за нови сценични завоевания. Певицата Тони не само възроди честите си клубни участия, но и творческата си енергия. Съвсем скоро ще чуем нейна нова песен. Парчето все още няма работно заглавие, но има голяма вероятност да съдържа същия потенциал за хит, като „Както преди“, „Поглед на дете“, „Интернет самота“ и др.

И няма как това да не се случи, при положение, че певицата е влюбена. Емоционалното й състояние я накарало да напише новата песен, която се очаква да излезе на бял свят през есента. Тъй като винаги е крила личния си живот, Тони не издава новата си любов.

Певицата ще представи и други свои нови творения на 17.08. в столичния бар La Cubanita, откъдето стартира динамичният й клубен живот. 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо