Открийте ни и в

Музика

Twilight of the Gods е в продажба

MIKA

публикувано

на

Мини диска „Twilight of the Gods“ на BLIND GUARDIAN е в продажба от днес. Може да бъде поръчан на плоча или в дигитален формат в различни цветове.

В компилацията се съдържат следните композиции:

01. Twilight Of The Gods

02. Time Stands Still (At The Iron Hill) – Live at Wacken 2011

03. The Bard’s Song (In The Forest) – Live at Wacken 2011

Като последните две песни са записани изпълнения на живо от фестивала Wacken Open Air през 2011 година.
Вижте и лирик видеото към заглавната песен.

Както знаете концерта на бардовете в София ще се състои на 16 май в зала „Универсиада“ от 19.00 часа.

В момента и до края на месец април цената на билетите ще е 42 лева, като последните 15 дни преди събитието тя ще е 45 лв. При налични в деня на концерта и на входа на залата ще са 50 лв. Практически пропуските могат да бъдат закупени от всякъде след като вече се разпространяват онлайн и в мрежите на Eventim, TicketPro и на BGTSC.EU На касите в Germanos, Пикадили, Orange, Фотосинтезис, Easy Pay, Fast Pay(Фаст Пей), Техномаркет, Technopolis, OMV, Office 1 Superstore, Usit Colours, ESPO Group, Магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината и други.

Предстои оповестяването на още групи и подробности!

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо