Открийте ни и в

Кино

UNIVERSAL започнаха снимките на MENA

MIKA

публикувано

на

Снимките на Mena започнаха в Джорджия, САЩ, а от Universal обявиха и актьорския състав на предстоящия да излезе през 2017 филм. На снимачната площадка отново се събират Том Круз и режисьора на На ръба на утрешния ден Дъг Лайман. Предстоящото филмово приключение е базирано на скандалните (и напълно действителни!) подвизи на Бари Сийл, мошеник и пилот, който е изненадващо вербуван от ЦРУ да ръководи една от най-мащабните тайни операции в американската история.

“Обичам истории с нетипични герои, които се борят срещу системата, а Бари Сийл определено измами правителството и цялата страна по невероятен начин”, споделя Лайман. “Да пресъздадеш историята му предполага създаването на филм, който е в равни части сатира, съспенс и комедия и държи зрителя в напрежение.”

Останалата част от актьорския състав се състои от Домнал Глийсън (Екс Макина: Бог от машината, Междузвездни войни: Силата се пробужда), Сара Райт, Джеси Племънс, Кейлъб Ландри Джоунс, Джейма Мейс (Клуб Веселие), Бенито Мартинез (Къща от карти), E. Роджър Мичъл (Игрите на глада: Възпламеняване), Лола Кърк (Не казвай сбогом) и Алехандро Еда. Филмът се очаква да излезе през 2017.

Междувременно, българските зрители ще могат да гледат Том Круз още това лято с дългоочакваното продължение на един от най-успешните холивудски франчайзи МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА: ПРЕСТЪПНА НАЦИЯ. Филмът ще завладее най-запалените фенове с дръзки каскади, огромни дози адреналин и високи скорости още на 31 юли в кината, IMAX и 4DX.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо