Открийте ни и в

Музика

VAKALI с уникално Drum & Dance шоу в зала 1 на НДК

Avatar

публикувано

на

снимка: PR

VAKALI обещават невероятно шоу със специални визуални ефекти, разтърсващ саунд и атрактивни танци. По повод 15-годишнината от създаването си групата ще изнесе спектакъл на 17 март в зала 1 на НДК, с начало 20 часа.

Билетите за спектакъла са в продажба от днес, 3 февруари, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly. Цените са от 30 лева до 65 лева на билет, в зависимост от местоположението в залата.

VAKALI притежават ясно изразен собствен стил, обединяващ музика, танци, различни ударни инструменти и специални визуални ефекти. Новият спектакъл, който групата ще представи в София, включва съчетание на традиция и съвременност посредством петнадесет огнени кълба, петнадесет специални барабана и петнадесет футуристични конструкции.

За пръв път в изцяло мъжката група е включено и дамско присъствие, а зрителите могат да очакват и още допълнителни изненади.

Идеята при създаването на VAKALI е това да бъде новаторски формат, в който изпълнителите да бъдат музиканти и танцьори едновременно. Репертоарът на групата представлява своеобразно дръм шоу, което интерпретира българските ритми и неравноделни размери със съвременните изразни средства на музиката и танца. Името VAKALI естествено подхожда на групата, защото означава „разпалващи” и рефлектира върху чувствата и емоциите, които предизвиква в публиката.

Групата печели фенове навсякъде, където гостува през годините – Германия, Холандия, Сърбия, Ирландия, Италия, Гърция, Китай, Тайван и други.

VAKALI участват като специални гости в много престижни събития у нас: Българската Коледа, Мюзик айдъл, Евровизия, Гласът на България, Денсинг старс, Мис България, Шоуто на Слави, Супермодел Фордмоделс, Бест моделс, наградите на БГ Радио и други.

Зрителите на 17 март в зала 1 на НДК ще имат удоволствието да усетят енергията и да се потопят в единствената по рода си атмосфера на VAKALI!

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“630″]VAKALI-final-preview-fix[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо