Открийте ни и в

Събития

Вечер на корейската музика

MIKA

публикувано

на

Посолството на Република Корея има удоволствието да ви покани на един уникален за България концерт – „Вечер на корейската музика„! Aко винаги сте искали да чуете как звучи песента-емблема на Корея – „Ариранг“, сега е най-добрият момент да го направите. Автентичността на мелодиите ще бъде допълнена и от “традиционни корейски музикални инструменти “като “гаягъм “- старинен инструмент с копринени струни и “дегъм“- бамбуков духов инструмент от VІ век.

И това не е всичко! Програмата включва 10 композиции, сред които и песента Let it be на  Beatles, изпълнена на гаягъм и китара. Кулминацията на вечерта ще бъде изпълнението на „Хубава си, моя горо“ с “гаягъм”, “китара”, “дегъм “и “пиано”.

Не пропускайте да се докоснете до интересния свят на Корея и да усетите как традициите могат да бъдат атрактивна част от настоящето!

Входът е свободен!

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо