Открийте ни и в

Музика

VELIAN с дебютен EP

Avatar

публикувано

на

На 28.02.2016 VELIAN промотираха с концерт дебютното си EP “Fireflies”. Авторските композиции, включени в EP-то са четири на брой, а именно:

1. Fireflies
2. Maiden of Stone
3. Building Cages
4. Graveyard of Love (Orchestral Version)

VELIAN са в състав Иван Иванков – Вокали; Дилян Недев – Китари, Клавишни; Васил Симеонов – Китари; Антонио Митов – Бас; Велизар Болчев – Барабани.
Записите са осъществени в собственото студио на групата, продукцията (смесване и мастериране) е дело на Дилян Недев. Обложката е резултат от съвместната работа на бараниста на групата Велизар Болчев и Иван Маслев.

Междувременно, Иван Иванов взе участие и записа основните вокали в дебютния албум на Константин Генчев – PhyX, “Higher Bodies”, който също излезе официално на 29.02.2016, по-рано през деня.

Дебютното издание на VELIAN може да бъде слушано свободно в YouTube, както и да бъде закупено от страницата на групата в bandcamp.com.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо