Открийте ни и в

Събития

VenZy е лицето на инициативата „Клуб приятелство: Имаш силата – бъди приятел“

MIKA

публикувано

на

CN-AntiBullying (1)

VenZy посети различни основни училища, за да окуражи децата да говорят, обсъждат и споделят проблемите с тормоза в училище, като лице на кампанията на Cartoon Network „Клуб приятелство: Имаш силата – бъди приятел“. Чаровният изпълнител на Монте Мюзик се включи с радост, всеотдайност и сърдечност в инициативата и сподели: „Радвам се да подкрепя Cartoon Network в тази идея и да вдъхна кураж на децата да се изправят срещу тормоза. Това е много сериозен проблем, засягащ деца от всички възрасти в България. Почти няма човек, който да не е бил тормозен като малък или да не е бил свидетел на хулиганство. Важно  е децата да разберат, че това не е приемливо и че е ОК да се открият и да говорят за преживяванията. Всички ние можем да помогнем, просто като сме приятели, мили и внимателни към другите.“

В последните три дни, VenZy се отдаде на кампанията като посети няколко ОУ-та в София и окуражи лично над 1000 подрастващи да се справят с тормоза от всякакъв вид. Изпълнителят на хита „Кажи ми вече всичко“ с Били Хлапето, разказа лични преживявания и спомени, което даде още повече смелост и сили на децата да са дейни в борбата срещу тормоза. Инициативата официално стартира в петък (27.02) и има за цел да повиши осведомеността и да амбицира децата да се справят с тормоза, използвайки уникални анимации и истории, които да ги мотивират да поговорят за техните изживявания, да бъдат добри приятели и да си помагат. Децата, които са афектирани от тормоза – било то директно или не – могат незабавно да получат професионален съвет, полезни насоки и друг вид помощ онлайн на www.budipriatel.cartoonnetwrok.bg.

CN-AntiBullying-(4)

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Музикапреди 13 часа

VIVACOM подарява билети за концерта на Maluma

Tехнологиипреди 13 часа

Технологичната общност в Бълагрия се събра на SQL Server 2019 Discovery Day за четвърта поредна година

Lifestyleпреди 13 часа

Загорка обединява двама емблематични български артисти

Tехнологиипреди 13 часа

HMD Global, CGI и Google Cloud партнират за създаване на Nokia телефоните на бъдещето

Музикапреди 13 часа

Дуо Оренда представи България на 33 Международен музикален фестивал – FIMU, в гр. Белфор, Франция

Tехнологиипреди 14 часа

Повече от 70 младежи ще трупат практически опит в лятната стажантска програма на VIVACOM

Lifestyleпреди 2 дни

ГЕНИАЛНИТЕ СНИМКИ В НОВИЯ КАЛЕНДАР НА LAVAZZA ЗА 2020 СА ДЕЛО НА СВЕТОВНОИЗВЕСТНИЯ ПРОВОКАТИВЕН ФОТОГРАФ ДЕЙВИД ЛАШАПЕЛ

Lifestyleпреди 2 дни

OSMOSIS България бе отличена с приз „Зелена иновация“

Tехнологиипреди 2 дни

Gen-D – платформа, която ще ускори реформите в цифровото образование в региона

Tехнологиипреди 3 дни

Проверете историята на вашия автомобил безплатно с VIN-Info

Горещо