Открийте ни и в

Lifestyle

VEO Worldwide Services изгражда екип от търговски експерти в България

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

VEO Worldwide Services, мултинационален доставчик на B2B услуги, обяви, че официално стартира дейност в България, където ще бъде изграден екип от търговски експерти. Офисът в България е един от осемте в структурата на VEO, а българските служители ще се присъединят към семейство от над 600 свои колеги.

Портфолиото на VEO включва широк спектър от услуги за бизнеса, които вече повече от 10 години се предлагат от компанията, чиято централа е в Румъния. Спектърът от активности покрива различни области, в това число търговски, финансови, ИТ дейности и управление на човешки ресурси.

Всеки ден, повече от 10 екипа на VEO, управляващи стоки на стойност милиони долари, се свързват със стотици хиляди компании по света, за да си взаимодействат и да преговарят с клиенти от средни и големи компании на повече от 15 езика.

Хората като източник на растеж

Десетте години възходящо развитие на VEO са наложили максимата, че хората са двигател на успеха и източник на креативни идеи, които постоянно подобряват предлаганите услуги. Затова компанията насърчава своите служители постоянно да търсят развитие в работата си, да усъвършенстват своята компетентност и да знаят, че са важна част от общия успех.

Прозрачният тон на комуникация на VEO с хората, работещи във фирмата, създава среда на доверие, в която се насърчава самостоятелността, предприемаческия дух и желанието всеки открит проблем да бъде решен максимално креативно.

Подборът на кадри в България

В тази връзка VEO Worldwide Services стартира серия от активности, които да привлекат динамичните хора, желаещи да развият кариера като успешни търговци. За целта е нужно само желание за успех и добро владеене на чужди езици – като начало немски или турски в комбинация с английски.

На перспективните кандидати VEO предлага интензивен обучителен курс на експертно ниво чрез специално създадената в компанията DARE ACADEMY и разбира се, възможности да докажат способностите си и да растат в кариерното си развитие, благодарение на своите собствени качества и амбиция. Хората, на които ще бъде предложена работа, ще имат възможност да действат в приятелска, многоезична и мултикултурна среда – едни от най-важните критерий за избор на работа при младите хора.

Ежедневието на международен купувач на Worldwide Services може да включва сложни и изключително разнообразни дейности като проучване на доставчика в Германия, изпращане на оферти до търговец в САЩ, водене на преговори с доставчик в Бразилия, превеждане на аванс в Полша и мониторинг на товарене на кораб в Тайланд.

„Развълнувани сме от отварянето на нашия офис в София и сме убедени в езиковия потенциал и търговските умения, които българския трудов пазар може да предложи – необходими условия за успеха на нашите международни търговски услуги“, каза Оана Балика, Главен изпълнителен директор на VEO Worldwide Services.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Обществопреди 2 седмици

Рециклирането на 100% от алуминиевите кенове пести енергия, която може да захрани 4 милиона домакинства за цяла година

Поппреди 2 седмици

Ясен Григоров е режисьор на видеото към новия сингъл на Алек Кирев

Tехнологиипреди 1 месец

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Tехнологиипреди 1 месец

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Tехнологиипреди 1 месец

ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА, психолог и логопед в Люлин, в безплатно видео обучение за АУТИЗМА

Tехнологиипреди 1 месец

Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита

Tехнологиипреди 1 месец

Логопед в Люлин за деца, а кабинетът е само за игри!

Lifestyleпреди 1 месец

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Lifestyleпреди 1 месец

НАД 20 НОВИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ПАЗАРА

Lifestyleпреди 1 месец

Естетична клиника NeoEffect отвори врати в София

Горещо