Открийте ни и в

Общество

VIASAT HISTORY разкрива най-добрите „Жени воини“

MIKA

публикувано

на

снимка: VIASAT HISTORY

Военната история изглежда доминирана от мъже. До момента, в който археологически находки и най-новата изследователска работа на един от най-добрите американски професори напълно преобръщат вижданията ни за историята на военното дело и ролята на жените.

В тази документална драматична поредица в три части се запознаваме с някои от най-опитните, яростни и емблематични жени воини на всички времена – жени, служили като редови войници, елитни бойци или военни лидери от 5-ти век пр.н.е. до днес.

С помощта на драматични възстановки, компютърна анимация и интервюта с водещи историци, археолози и експерти, всяка увлекателна и исторически достоверна история разказва за кръвта, саможертвата и издръжливостта на млада жена – участник в жестоките битки на своето време.

Поредицата стартира на 8 ноември, в 20:00 по VIASAT HISTORY.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо