Открийте ни и в

Общество

VIASAT NATURE разкрива „Тайният живот на маймуните“

http://cmscommander.com/wp-content/uploads/biankaj2/2017/Viasat-NATURE-Moneys-Revealed.jpg

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

Ние сме едно голямо семейство. Ние сме част от необичайно семейство. Имаме стотици странни и колоритни роднини, които живеят зашеметяващ живот на екзотични места – но повечето от нас не знаем нищо за тях.

От Индия до Мадагаскар, от Борнео до Перу, „Тайният живот на маймуните“ по VIASAT NATURE пътува по света в търсене на горили, малки маймунки и лемури от всички видове и размери.

Поредицата показва невероятното поведение на тези същества и разкрива какво прави този животински вид толкова специален. Навлизайки в живота им и взаимодействайки с тези създания, филмът демонстрира, че ние, хората, не сме толкова уникални, колкото си мислим.

От орангутана, който се мие всяка сутрин, през бебетата бонобо, които само искат да се забавляват, до макаците резус, които са овладели изкуството на градския живот, приматите показват колко сме близки до нашите животински братовчеди.

Поредицата стартира на 26 септември от 20 ч. по VIASAT NATURE.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо