Открийте ни и в

Кино

Viasat World придобива съдържание от all3media International за водещия си канал EPIC DRAMA

MIKA

публикувано

на

Над 50 часа високобюджетно съдържание, включително хитовия минисериал на ВВС „Миниатюристът“, влизат в програмата на новия канал на Viasat World и в свързания с него каталог за видео по заявка

Viasat World обяви сделка с независимия продуцент на тв, филмово и дигитално съдържание all3media International за над 50 часа драматични продукции за новия си телевизионен канал Epic Drama, който ще стартира в ключови европейски пазари, сред които и България, на 14 декември 2017 г.

С него почитателите на драматичния жанр ще получат достъп до най-признатите и завладяващи драматични поредици, в разнообразие от поджанрове, включително „крими и мистерии“, екранизации по класически литературни творби, „политика и власт“, исторически, военни, екшън и приключенски заглавия, продукции по реални исторически събития, както и фентъзи. Новият тв канал и свързания с него каталог за видео по заявка вече ще включват и най-доброто от продукциите на all3media International.

Сред очакваните заглавия за EPIC DRAMA са:

Миниатюристът | The Miniaturist

В един свеж есенен ден през 1686 г. осемнадесетгодишната Нела Оортман пристига в Амстердам, за да започне новия си живот като съпруга на заможния търговец Йоханес Бранд. Надеждата ѝ за щастлив брак бързо изчезва – нейният нов дом, макар и великолепен, не е никак гостоприемен. Йоханес е любезен, но дистанциран, силно отдаден на работата си, и оставя Нела сама със сестра му – рязката и властна Марин…

Адаптация по международния бестселър на Джеси Бъртън (издаден и на български – от издателство Ciela, преводач Ана Лулчева), „Миниатюристът“ е обсебващ исторически трилър със звезден актьорски състав: Аня Тейлър-Джой (Split, The Witch), Ромола Гарей (The Hour, The Crimson Petal And The White, Atonement) и Алекс Хасел (Suburbicon, Anonymous), както и Паапа Есиеду (A Midsummer Night’s Dream, Utopia), Хейли Скуайърс (I, Daniel Blake; Southcliffe) и Емили Берингтън (Humans). 

снимка: Viasat World, all3media

Close to the Enemy

Опасно съревнование с времето… развиващ се в опустошен от бомбардировки лондонски хотел в края на Втората световна война, Close to the Enemy проследява агента от разузнаването, капитан Кълъм Фъргюсън. Неговата последна задача към армията е да подсигури съдействието на германския учен, Дийтер, който да започне да работи за британските RAF по спешна разработка на реактивен двигател. На фона на зараждащата се Студена война за британската национална сигурност е от критична важност най-новите технологии да са на разположение на въоръжените сили възможно най-скоро. Кълъм използва неортодоксални методи, за да убеди Дийтер да работи за британците, докато в крайна сметка между тях се заражда приятелство, но нищо не е такова, каквото изглежда…

The Village сезони 1-2

Епичната семейна сага се развива по хълмистите възвишения на красивия Пийк Дистрикт на английския Дарбишър; една история от 20-ти век. Велики исторически събития, промени и прогрес са отразени чрез историята на селото. Животът на хората (децата, учителите, фермерите, собственикът на завода, методисткият свещеник, аристокрацията, притежаваща земя) е в сърцето на всичко. Сезон първи се простира в началото на Първата световна война, през очите на един човек, стария Бърт Мидълтън; историята на неговия живот и гласът му са гръбнакът на наратива и начинът да изследваме кои сме и защо сме такива. Историята без оценка; миналото, показано като настояще, чрез дръзко разказвачество, с хирургическа точност, в текстура и цвят.

Miss Fisher’s Murder Mysteries сезони 1-3

Увлекателна поредица, пиршество за окото, с отличената сценична и филмова актриса Еси Дейвис в ролята на почитаемата Мис Фрин Фишър. Дамата детектив се промъква по задните улички, в джазклубовете и божествените имения на 1920-те, за да се бори с несправедливостите, въоръжена с пистолета си с перлена дръжка и с острия си като кама ум. Оставяйки купища обожатели след себе си, тази съвсем модерна героиня се наслаждава на живота и е горда от себе си, докато разплита всякакви мистерии. Помагат й Дот, най-сладката домашна прислужница, донякъде неохотния инспектор Джак Робинсън и светската лъвица, леля Прудънс, за да стане това една класическа детективска поредица.

Световно-известен продуцент и разпространител на високо-качествено съдържание, all3media е ключов партньор за Viasat World в доставянето на най-добрите драматични продукции за Epic Drama. Тази първа сделка за съдържание илюстрира решимостта на Viasat World да работи с най-добрите дистрибутори на съдържание и да гради дългосрочно парнтньорство, особено в жанра, базиран на реални исторически събития.

Карин Хейджинк, вицепрезидент съдържание и продукции на Viasat World, коментира:

“Очаровани сме, че разширяваме партньорството си с all3media и така превръщаме Epic Drama в ексклузивния дом на тези приковаващи, задължителни за гледане сериали. Като експерти в подбора на съдържание, ние сме решение да придобием правата за най-добрите високо-бюджетни поредици, за да изпълним обещанието си този канал да бъде пиршество за окото, а тези продукции отговорят на точно тези критерии.

Очаква ни разкошен старт, благодарение на тази сделка, и това е само началото на създаването на програмна схема от световна класа, още с дебюта на канала.”

Бен Пакууд, търговски мениджър в all3media International добавя:

“Развълнувани сме от това, че сме ключова част от стартовата схема на Epic Drama. Тези великолепни исторически драми ще бъдат изключителна част от високо-качественото програмно съдържание на този нов бранд; те ще пренасят публиката в друго време и на друго място чрез историите, разказани от отличени актьори и творци.

Очакваме с нетърпение да работим с Viasat World докато Epic Drama все повече укрепва и се утвърждава като изключителната дестинация за най-добрите драматични продукции.”

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо