Открийте ни и в

Lifestyle

Viber и Sziget с предизвикателство към феновете

MIKA

публикувано

на

След успешното миналогодишно сътрудничество между Viber и Sziget, тази година фестивалът обявява ново вълнуващо предизвикателство – Mission Szitizen by Viber. Всички новости, информация за фестивалната програма, както и актуални инициативи около фестивала ще бъдат достъпни в официалния публичен акаунт на Sziget във Viber.

Феновете на Sziget ще имат възможност да се включат в предизвикателството директно през Viber, като могат да спечелят VIP пропуск и още много страхотни награди по време на фестивала, достъпни иначе само за отборите на Mission Szitizen. Сред регистрираните близо 250 екипа от цял свят, преобладават тези от Европа, Австралия, Египет и Афганистан. Всеки може да се включи в надпреварата на следния адрес: https://mission.szigetfestival.com/. Специално разработен за фестивала стикер пакет се очаква да бъде достъпен за потребители в началото на юни, като стикерите остават един от любимите начини за споделяне на емоцията между хиляди фенове на фестивала – миналогодишният пакет има над 4 милиона сваляния и близо 10 милиона регистрирани споделяния в приложението.

В допълнение, за да направи стъпка напред в бъдещето на фестивалната комуникация, Viber създаде Davidчат ботът на Sziget. Ботът David ще предоставя информация и ще отговаря на най-често задаваните въпроси на фенове преди или по време на фестивала. Като основен партньор на Szitizen, Viber ще даде на всеки фен уникално изживяване чрез богато и интересно съдържание и двустранна комуникация, ангажирайки аудиторията с редица специални награди и игри.

„Гордеем се, че сме партньор на Sziget и се радваме, че ще ги подкрепим в Mission Szitizen по повод 25-годишнината на фестивала“, каза Атанас Райков, директор бизнес развитие за ЦИЕ и ОНД във Viber. „Стартирахме стратегическото си партньорство през 2016 г. и ще продължим да въвеждаме най-новите технологии, за да доближим феновете още по-близо до атмосферата на фестивала. Взаимодействайки с изкуствения интелект, новите функции и динамичните визуализации на Viber, потребителите ще се потопят в изцяло нов тип реалност“.

Един от най-известните европейски летни фестивали за изкуство и музика Sziget – The island of Freedom, ще отбележи 25-тото си издание с вълнуваща комуникация през Viber. Носител на редица европейски и световни награди, фестивалът се очаква да събере над 500 000 човека, т.нар Szitizens, от близо 100 държави, превръщайки Унгария в най-голямата туристическа атракция за цели 7 дни. Очаква се Rudimental, Wiz Khalifa, Pink, P.J. Harvey, Paul Van Dyk и много други да се качат на сцената на Sziget от 6ти до 9ти август.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

EDMпреди 4 седмици

July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

Tехнологиипреди 4 седмици

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма

Музикапреди 4 седмици

‘Late Night Feelings’, новият албум на Mарк Ронсън

Tехнологиипреди 4 седмици

Теленор представя за първи път интерактивен онлайн театър

Кинопреди 4 седмици

Стартира продажбата на билети за най-величествената история тази година „Цар Лъв“

Lifestyleпреди 4 седмици

Фолклорна магия оживява в подлеза на Софийски университет “Св. Климент Охридски”

Културапреди 4 седмици

 „Ерик“ от сър Тери Пратчет в ново луксозно издание

Телевизияпреди 4 седмици

“Джереми Уейд: тъмни води” с премиерни епизоди по Discovery Channel

Lifestyleпреди 4 седмици

С Форум „140 години, посветени на здравето“ УМБАЛ „Свети Георги” отбеляза празника си

Музикапреди 3 седмици

Кygo & Whitney Houston: ‘Higher Love’

Горещо