Открийте ни и в

Tехнологии

Viber представя изложбата My City, My Vibe: Stickers Trip Around the World по време на фестивала ONE DESIGN WEEK 2016

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Viber, едно от водещите в света приложения за комуникация, с повече от 754 милиона уникални потребители в цял свят, ще участва в тазгодишното издание на фестивала One Design Week, което ще се проведе в периода от 10-ти до 19-ти юни в гр. Пловдив.

Изложбата „My City, My Vibe: Stickers Trip Around the World“ представя стикери от топ финалистите в конкурса My City, My Vibe на Viber, както и  най-отличителните стикери от българските участници.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“650″]viber stickers[/media-credit]

Експозицията стартира на 12-ти юни с откриване от 12:00 в SOUND.TRAP Пловдив и ще представлява своеобразна разходка из световните градове, вдъхновили всеки един от създателите на стикери. Събитието може да бъде посетено и онлайн на: https://www.eventbrite.com/e/creating-a-mood-board-for-a-brand-tickets-25861769248

Осмото издание на международния фестивал за съвременен дизайн и визуална култура ONE DESIGN WEEK тази година изследва съвременния дизайн – многобройните му измерения и въздействието, което има върху нашия живот. Специално за събитието идва и Ейнав Рошу, главен UI и UX дизайнер във Viber, която ще бъде почетен гост и ще участва с презентация по време на официалния форум и работилница. На 17-ти юни, по време на форума, тя ще говори за добрите и лошите практики при дизайна на интерфейси и ще сподели вътрешна информация за процесите в компанията.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“650″]sticker 2[/media-credit]

На 19-ти юни, по време на работилницата, първите записали се 20 души (запиши се тук) ще имат възможността да се срещнат лично с Ейнав Рошу и да чуят и работят по усвояването на техника, използвана в т.нар UX/User Experience дизайн – дизайн на потребителското изживяване. Освен това, участниците ще се занимаят и със създаването на вдъхновяващи колажи (moodboard). Работилницата ще започне с инструктаж относно основните характеристики на колажите (moodboard), а участниците ще трябва да създадат 3 предложения, представящи различни подходи към дизайна на работното пространство. Също така, ще бъде показан начинът, по който Viber е променил своя бранд и moodboardinga, спомогнал процеса на тази промяна.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо