Открийте ни и в

Събития

ВИП партито с артистите от Metal All Stars в бар RockIt

MIKA

публикувано

на

ВИП партито с артистите от Metal All Stars в бар RockIt Вечерта преди легендарното нашествие в зала „Арена Армеец“, на 22 март, ще има още едно паметно събитие. Освен на сцената, българските фенове на тежката музика ще имат уникалната възможност да се срещнат с легендарните си кумири на специалното VIP Party в непосредствената атмосфера на бар RockIt.

Там те ще могат да вземат автографи, да побъбрят и да се снимат с метъл титаните.

Игрите в медиите, които подкрепиха Metal All Stars вече са на финала, а ние можем само да поздравим печелившите и да им пожелаем невероятно прекарване на партито.

Приближаващият с бясна скорост Loud Festival 2014,на който пред феновете ще се представи легендарна плеяда от метъл музиканти, ще си има и собствено радио. Loud Radio ще бъде осъществено от екипът на Радио Тангра Мега Рок и ще се погрижи за програмата на фестивалното радио.

Безпрецедентното Metal All Stars шоу, организирано от Loud Concerts, ще се случи в зала „АРЕНА АРМЕЕЦ’ на 23 март.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо