Открийте ни и в

Музика

WARREL DANE с концерт на 5 ноември в София

MIKA

публикувано

на

BGTSC представя концерта на WARREL DANE, който ще се състои в столичния клуб RockIT на 5 ноември от 19:30 часа.  Емблематичният баритон на обичаните групи  NEVERMORE и SANCTUARY ще ни гостува по повод турнето в чест на 15-тата годишнина от издаването на албума „Dead Heart in A Dead World“ на Nevermore.

Билети за бутиковото шоу ще се  разпространяват от 14:00 днес онлайн и в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.
До 12 часа на 12 октомври, понеделник, билетите ще са на цена от 30 лева. След 12:00 часа до деня на събитието цената им  ще е 35  лева, а в случай на налични в деня на шоу и на място в клуба цената ще е 40 лева. Местата са  ограничени!

Предстои оповестяването на подробности.

Официално видео от чествания албум:

 

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

Горещо