Открийте ни и в

Събития

Wrong Fest 2015 предстои!

MIKA

публикувано

на

Ехото от тазгодишното второ издание на Грешния фестивал все още отеква из улиците на Войнеговци (по сведения на местни пъдари, които упорито го гонят и все не го хващат), а подготовката за Wrong Fest 2015 е вече в своя разгар. След фурора, който една камара чудесни артисти от страната и чужбина отприщиха у малки, големи и техните кучета, на 20-ти и 21-ви юни 2015 стадионът на ФК „Въстаник Войняговци“ ще бъде отново готов да посрещне феновете на откритите пространства и добрата музика. Нищо по-кратко от най-дългата нощ няма да стигне за това, което ви готвим..

Първите официално потвърдили участие на Wrong Fest 2015 са гръцките герои на инструменталния пустинен (но не пустиняшки!) пост-рок Tuber. Сформирани в началото на 2010 в Сяр, още юли същата година Янис, Никос, Парис и… другият Янис издават едноименния си EP дебют с експедитивност, достойна за възхищение. През декември 2013 независимият им релийз е последван от дългосвирещата спейс рок медитация Desert Overcrowded, която можете да чуете и/или свалите на http://tuber.bandcamp.com/.

Tuber Band

група Tuber, снимка: PR

Още дузина внимателно подбрани групи ще бъдат обявени когато отговорният селекционен процес приключи. Така следете официалния сайт на Wrong Fest на www.wrong-fest.com за повече информация.

Ограничен брой (иначе казано – стотина) двудневни билети на промоционална цена 25 лв. ще се продават в The Wrong Bar (ул. Шейново 18 в София) и в мрежата на Boxoffice.bg от 26.09 до изчерпване на количествата.

Специално събитие по този повод ще бъде обявено буквално след дни. То ще бележи само началото на инкубационния период на Wrong Fest 2015, за който ви готвим събития, не по-малко вълнуващи от самия фестивал. Който не следи – той ще изпусне!

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо