Открийте ни и в

Музика

YALTA CLUB с нова посока и поглед в бъдещето

MIKA

публикувано

на

2016 година поставя началото на нов етап в развитието на YALTA CLUB. Основната цел през новата година на най-добрия клуб у насще бъде да запознае публиката с нови имена, с родни и чуждестранни диджеи, които са бъдещето на електронната музика. Домакин на това разнообразие от събития и стилове ще бъде ъндърграунд залата на YALTA CLUB, която премина няколко успешни теста в последните 2 месеца.Индустриален интериор, допълнен с големи видеоекрани, много звук и най-актуалните имена в света на електронната музика очакват клубните фенове.Извън клуба YALTA ще продължи надграждането на вече превърналите се в емблема SОLARсъбития – SOLAR Easter Trinity, SOLAR Summer, SOLAR Christmas и Halloween.

Начало на всички тези промени ще даде на 15-и януари идващият за първи път в България RICARDO VILLALOBOS. След тази дата всички партита се пренасят в новата зала, която оттук нататък ще бъде сърцето на YALTA CLUB.Откриването ще бъде с диджеите на клуба на 22.01., ана 23.01.гостуват GUY J, GUY MANTZUR, както и диджеите на TAKEOVER. Краят на месеца ще завърши отново с вечер, споделена с диджеите на YALTA (29 януари), а на следващия 30-и януари клубът посреща SUBB-AN.

YALTA CLUB промени и политиката си за допускане в клуба. Билети за всички клубни събития се продават само на вход, където всеки е посрещан от фейсконтрол. През 2016 се очаква въвеждането и на YALTA CLUB Cards, като това ще бъде единственият начин за достъп до клуба.

Билети за всички събития ще бъдат продавани на входа в деня на всяко събитие.

Очаквайте подробна информация за събитията до края на март съвсем скоро.

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“650″]YALTA CLUB PROGRAMA[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо