Открийте ни и в

Събития

YANNI остави без дъх София

YANNI, снимка: PRСпиращо дъха шоу, виртуозни музиканти и изключителна публика. Така накратко може да се опише концертът на 2 юни на легендата YANNI. Над 3000 човека върнаха 4 пъти на крака YANNI на сцената. Композиторът не остана равнодушен и изрази възхищението си от България, гостоприемството на хората и невероятната публика, която го посрещна в зала 1 на НДК. YANNI и екипът му са наистина впечатлени от престоя си в София, като доказателство за това е решението им да удължат престоя си.

MIKA

публикувано

на

Спиращо дъха шоу, виртуозни музиканти и изключителна публика. Така накратко може да се опише концертът на 2 юни на легендата YANNI. Над 3000 човека върнаха 4 пъти на крака YANNI на сцената. Композиторът не остана равнодушен и изрази възхищението си от България, гостоприемството на хората и невероятната публика, която го посрещна в зала 1 на НДК. YANNI и екипът му са наистина впечатлени от престоя си в София, като доказателство за това е решението им да удължат престоя си.

Над 45 членния екип ще остане в България до следващата дата от турнето „Свят без граници” – 7 юни в Тел Авив.

На сцената на зала 1 на НДК на 2 юни се качиха музиканти от 5 континента и 11 различни националности – оркестър, който неслучайно си е спечелил прозвището „United Nations of Music“ (Обединени нации на Музиката). Всички в залата се убедиха, че това един от най-добре сработените музикални състави в цял свят. Заедно с YANNI и неговия оркестър, публиката се наслади и на изпълнението на едни от най-добрите вокалистки в света – Lauren Jelencovich и Lisa Lavie.

Прочулият се със зрелищни аудио-визуални спектакли от едни от най-красивите и забележителни кътчета от земното кълбо, сред които Акропола, Ел Моро, Забранения град в Китай и Тадж Махал, YANNI беше за първи път в България. Виртуозът и неговият екип представиха зрелищно шоу с блестящ звук и визуални ефекти, включващо не само нови произведения от все още парещия албум INSPIRATO,  но и вечни и незабравими композиции, създадени по време на 30-годишната му музикална кариера.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо