Открийте ни и в

Събития

Zen Play премиера в Derida Dance

MIKA

публикувано

на

През последните три месеца танцова компания Derida Dance подготвя най-новата си продукция Zen Play, чиято премиера ще се случи на 14-ти и 15-ти ноември от 20:30 часа в пространството на Derida Dance Center.

Zen Play играе с познатите ни концептуални картини, развива болтовете и гайките на установените форми. Лъкатуши и заличава демаркационните линии на съзнанието – там, където свършва една идея и започва друга. Илюзията за реалност е напълно реална. Мъжът не е мъж, а жената не е жена. Представлението е за всеки, който не се страхува да порасне надолу.

Концепцията и хореографията са отново дело на артистичният директор и хореограф на Derida Dance –  Живко Желязков, музиката е композирана от добре познатия в България и по света Иван Шопов (Cooh, Balkansky), визуалната среда е дело на Полина Стоянова (Jo Iyaa), а изпълнението на играта е отговорност на Филип Миланов, Марион Дърова и Диана Александрова. В представлението специално участие взима балканският шампион по културизъм Динко Желязков.

Продукцията е реализирана с подкрепата на Столична община.

Билети могат да бъдат резервирани на уебсайта на Derida Dance Center и закупени до 20:20 часа на съответната премиерна дата.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

Горещо