Открийте ни и в

Музика

Авторът на Тото Кутуньо и Адриано Челентано лично селектира талантливи българи за конкурс с общ награден фонд 20 000 евро

публикувано

на

Авторът на Тото Кутуньо и Адриано Челентано лично селектира талантливи българи за конкурс с общ награден фонд 20 000 евро 139

Популярният италиански автор на песни  Фабрицио Берлинчони, който работи със звезди, като Тото Кутуньо, Андреа Бочели, Албано, Pooh, Адриано Челентано, пристига за три дни в България. Поводът е кастинг за участие на международния музикален фестивал Italia Music Festival All Around Art 2015. На 5, 6 и 7-ми юни Берлинчони, заедно с известната певица и творец в Италия Дариана Куманова и Рита Сперанца – популярно  лице от италианските музикални предавания, ще ни гостуват, за да подберат най-талантливите българи за финала, който е през юли в Рим. Всеки, който смята, че може да пее и да танцува, на възраст от 6 години и без ограничение за горната граница и желае да се яви на кастинга, трябва да се свърже с LIPA4:19 – българският филиал на основания от Пол Макартни Liverpool Institute for performing Arts. Срокът за записване е до 1-ви юни, а самата селекция ще се проведе в Нов театър НДК.

На самия фестивал ще има специална награда за българско дете, а именно –  песен, написана лично от композитора Фабрицио Берлинчони (автор и на песента, която спечели  Junior Eurovision 2014 г).

Специалната награда за танцьора победител ще бъде шестдневна сценична работа с Леон (победител от едноименното предаване „AMICI DI MARIA DE FILIPPI” и учител по танци в известната школа  „MIROMUSCISCHOOL” в Милано). Общият награден фонд на фестивала е на стойност 20 000 евро.

 

Реклама