Connect with us

Музика

Авторът на Тото Кутуньо и Адриано Челентано лично селектира талантливи българи за конкурс с общ награден фонд 20 000 евро

Avatar

Публикувано

на

Albano 1

Популярният италиански автор на песни  Фабрицио Берлинчони, който работи със звезди, като Тото Кутуньо, Андреа Бочели, Албано, Pooh, Адриано Челентано, пристига за три дни в България. Поводът е кастинг за участие на международния музикален фестивал Italia Music Festival All Around Art 2015. На 5, 6 и 7-ми юни Берлинчони, заедно с известната певица и творец в Италия Дариана Куманова и Рита Сперанца – популярно  лице от италианските музикални предавания, ще ни гостуват, за да подберат най-талантливите българи за финала, който е през юли в Рим. Всеки, който смята, че може да пее и да танцува, на възраст от 6 години и без ограничение за горната граница и желае да се яви на кастинга, трябва да се свърже с LIPA4:19 – българският филиал на основания от Пол Макартни Liverpool Institute for performing Arts. Срокът за записване е до 1-ви юни, а самата селекция ще се проведе в Нов театър НДК.

На самия фестивал ще има специална награда за българско дете, а именно –  песен, написана лично от композитора Фабрицио Берлинчони (автор и на песента, която спечели  Junior Eurovision 2014 г).

Специалната награда за танцьора победител ще бъде шестдневна сценична работа с Леон (победител от едноименното предаване „AMICI DI MARIA DE FILIPPI” и учител по танци в известната школа  „MIROMUSCISCHOOL” в Милано). Общият награден фонд на фестивала е на стойност 20 000 евро.

 

Continue Reading
Advertisement