Connect with us

Музика

Акага репетират за пищния музикален спектакъл на 15-ти май

Avatar

Публикувано

на

akaga

Марката за качествена музика Акага подготвя 100% музикално шоу, на което ще се наслядат феновете им в петък (15 май) в Зала 3 на НДК. Отсега е ясно, че в залата освен многобройната публика, ще присъстват едни от най-добрите музиканти в България. В подкрепа на колегите си от Акага на сцената ще излязат Брас Асоциация и Funky Miracle, като последните ще подгреят преди бенда. Децата от Бон-Бон също ще се включат в музикалния спектакъл, както и бивши членове на Акага и изпълнители, с които имат общи проекти.

Преди повече от 20 години Акага се превърнаха в сензация, когато препълниха същата Зала 3 на НДК с първата си поява на голяма сцена. Оттогава елитната формация не спира да дава доказателства за класата и таланта си и това я прави актуална и до днес. Песните им “Летище”, “Вали”, “Cuba Libre”, “Пътувам”, кавър версиите “Една девойка ме попита”, “Един вълшебен чук”, “Юли” се превърнаха в универсални хитове, с изпълнението на които Акага винаги гарантират 100% парти.

За концерта в петък Акага и продуцентите им от Монте Мюзик са подготвили мултимедийна сцена, отличен звук и ефектно осветление.

Всички, които искат да станат част от музикалното забавление все още могат да закупят билети на цени от 15 до 30 лв в Билетен център НДК, мрежите на Ивентим и Тикетпортал.

Continue Reading
Advertisement