Открийте ни и в

Lifestyle

АКСИС БЪЛГАРИЯ представи своите хитови продукти

Avatar

публикувано

на

АКСИС БЪЛГАРИЯ представи своите хитови продукти 141

снимка: ПР

На специална презентация в присъствието на бюти редактори от водещи национални медии АКСИС БЪЛГАРИЯ  представи своите хитови продукти. Българската компания, която притежава ексклузивитет за внос и разпространение на продукцията на световния лидер в производството на консумативи за дентални лекари – Axis Dental Switzerland, представи био дермалните филъри Apriline на Suisselle и избелващите системи за зъби Pure на Axis Switzerland. Продуктите притежават сертификати за най-високо качество и клинична история.

Г-жа Стефка Здравкова и г-н Красимир Аначков – съсобственици в АКСИС БЪЛГАРИЯ  представиха пред  аудиторията предимствата на тези  уникални продукти.

В първата част на презентацията, един от най-добрите специалисти в областта на естетичната дерматология – д-р Снежана Манджукова, изнесе кратка професионална лекция, подкрепена с клинични случаи за предимствата на био филърите на швейцарската продуктова линия Apriline  на  Suisselle.

Новата генерация био дермални филъри с патентованата технология A.P.R.I. е разработена след петдесетгодишни изследвания на хиалуроновата киселина, което осигурява надеждно стабилизиране и чистота на продуктите. Всички процеси се осъществяват без допълнителни химически реактиви, като киселини или основи, което гарантира абсолютна безопасност на био продуктите Aprilineна Suisselle. Иновативните швейцарски продукти съдържат еднофазен гел със 100% ефективно омрежване на хиалуроновата киселина, благодарение на уникалната нова A.P.R.I. технология. Това революционно изследване и развитие в областта на синтезирането на мрежово свързани соли на хиалуроновата киселина в силно концентриран воден разтвор е довело до създаването на патентована иновативна продуктова линия Apriline на Suisselle.

Всички тези предимства регенерират клетките в дълбочина като мощен стимулатор на производството на колаген. Био филърите са създадени за употреба от професионалисти за подмладяване на кожата с минимално инвазивни процедури, комфортно запълване на бръчки, коригиране на белези, увеличаване на еластичността на кожата, възстановяване на обема. Продуктите на   Apriline на Suisselle са интелигентно адаптирани  към кожата. Резултатът от тях е  безупречен и дълготраен – 10-12 месеца.

Пред гостите бе презентирана и избелващата система Pure на Axis Switzerland – иновативен продукт, който дава професионални резултати. Избелващите агенти са последна иновация в медицината и ефектът е блестящо бели зъби и сияйна усмивка.

Актрисите Лили Маравиля, Илиана Лазарова и Ани Михайлова бяха силно впечатлени от качеството на продуктите. Те споделиха, че красивата усмивка и сияйната кожа са изключително важни за качеството на живот. „Със сигурност те също играят роля и за успеха в нашата професия“, коментираха след представянето театралните прими.

Швейцарската система за избелване на зъби PURE е неагресивна, не причинява болка дори при хората с по-висока чувствителност и не носи риск за здравето на зъбите. Тя е разработена от едни от най-добрите специалисти в света и може да бъде направена при дентален лекар или в домашни условия.

Избелващите агенти на иновативната система PURE не разрушават по никакъв начин зъбния емайл, а само извличат органичните оцветители от емайла и дентина. Методът не нарушава структурата на зъба, особено ако се спазват инструкциите на специалистите.

Професионалното избелване на зъбите с швейцарската система PURE не е придружено с болка или дискомфорт от страна на пациента. Избелващите агенти при професионалното избелване на зъбите, могат да имат силно дразнещо действие при контакта им с меките тъкани в устата. Ето защо специалистите стоматолози, които използват иновативната система PURE отделят изключително голямо внимание за изолиране на зъбите на пациента, като ограничават контакта на избелващия агент единствено със зъбната повърхност.

Реклама