Connect with us

Lifestyle

„Активиа“ вдъхновява българската жена да бъде в синхрон със себе си

Avatar

Публикувано

на

Activia InSync Photo 2

Силвия Лулчева, актриса, снимка:ПР

„Живей InSync“ е призивът на Активиа към българската жена в най-новата кампания на марката. Неин основен фокус е развитието на дамите в личен и професионален план с основен акцент върху тяхната вътрешна хармония със себе си. „Активиа“ е с нов, елегантен дизайн и се посвещава на каузата да покаже възможностите на всяка жена в процеса на осъществяване на нейните цели, сбъдване на нейните мечти и превръщането й в човека, когото винаги е искала да бъде.

Да живееш InSync със себе си означава да бъдеш автентичен и да комуникираш еднакво добре със своето тяло, съзнание и душа – обясни посланикът на кампанията – известният психолог Мадлен Алгафари. – Връзката ни със самите себе си и с околния свят е ключова, за да бъдем здрави, да се чувстваме пълноценни и да се развиваме позитивно.“

Мадлен Алгафари и други вдъхновяващи жени се събраха в уютната обстановка на литературен клуб „Перото“, за да говорят за потенциала, който се крие във всяка една жена. Водещ на дискусията за вдъхновяващите женски практики беше известната българска актриса Силвия Лулчева, която сподели опит от своето лично и професионално израстване. Телевизионната водеща и фитнес инструктор Лили Стефанова разкри колко е важно да бъдеш последователен и в хармония със себе си, за да постигнеш своите цели. „Малките стъпки и постоянството ни водят до далечните ни цели“, сподели тя.

По време на събитието бяха съобщени резултатите от световното проучване на „Активиа“, проведено от Google и GlobalWebIndex сред близо 15 000 респонденти на възраст от 25 до 55 години. Според изследването, ефектът, който т. нар. вътрешна самокритика може да има върху всяка жена, когато не е управляванa градивно, се вижда ясно в разликата между това тя да разгръща потенциала си или да се отдръпва от възможностите, които я заобикалят. „Вътрешната самокритика“ е съществена част от живота на всяка жена и би могла да играе конструктивна роля, като я предизвиква към позитивна промяна.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement