Connect with us

Спорт

Актьорът тежка категория Идрис Елба се превръща в професионален К1 боец в новата поредица „Идрис Елба – Боецът“ по Discovery Channel

Avatar

Публикувано

на

Актьорът и носител на редица филмови награди Идрис Елба e влизал в разнообразни роли. Предизвикателството, с което се нагърбва в новата документална поредица на Discovery Channel обаче е коренно различно. В премиерното предаване „Идрис Елба – Боецът” филмовата звезда се подлага на интензивно 12-месечно обучение, за да стане К1 състезател и да влезе в свободен двубой с професионален боец. Изпитанието е тежко както във физически, така и в психически план. „Идрис Елба – Боецът” показва какво е готов да жертва холивудския актьор в името на мечтата си от 15 април, събота, от 21:00 ч. по Discovery Channel.

По време на снимките във Великобритания, Куба, Япония, Южна Африка и Тайланд, Идрис Елба разкрива какво всъщност означава да си професионален боец. Актьорът преодолява болката и страха, усъвършенства специални техники и умения и поддържа тялото и ума си в топ форма за битка. Негови ментори и учители са световни шампиони и треньори от цял свят. Идрис опитва и нестандартни методи за тренировки и фитнес режими, които да увеличат шансовете му за успех. Тренировките по борба не са нещо ново за Идрис. Той е тренирал кикбокс за поддържане на  през 20-те си години, но досега никога не е участвал в професионален двубой.

Idris Elba Boetsat Photo 2

Заснета в продължение на една година, „Идрис Елба – Боецът” дава безпрецедентен достъп до истинското лице на Идрис Елба, разкривайки какво го мотивира, какви са неговите цели в живота и предизвикателствата, пред които иска да се изправи и да преодолее. Историята му, разказана в 3 епизода, е изключително откровена, вдъхновяваща и представя пътя му към сбъдването на една от най-големите му мечти – да участва е професионален двубой. Славата, обаче, не му гарантира място на ринга. „Идрис Елба – Боецът” показва как ще трябва да го извоюва сам с кръв, пот и сълзи.

Continue Reading
Advertisement