Connect with us

Lifestyle

Албена Михова започва нов живот

Avatar

Публикувано

на

Albena Mihova v GoBio Transformaciya 3

Albena_Mihova_v_GoBio_Transformaciya_2Комедийната актриса Албена Михова стана част от нашумелия проект за здравословен живот GoBIO Трансформация! Oт началото на януари чаровната и талантлива Албена спазва определен двигателен и хранителен режим, който ще продължи цели три месеца.

Всяко начало е трудно, но предизвикателствата мотивират Албена. Бързите резултати и качествените промени допринасят още повече за постигане на желаната промяна. Още в началото на проекта Албена успя да свали цели 3 килограма, а новият здравословен начин на хранене изключително много й допада и ще й гарантира още по-видими резултати съвсем скоро! Любимата на хиляди българи вечно усмихната актриса споделя, чe за пръв път усеща колко е важен режимът, както и да се приемат храни, които наистина дават енергия, витамини и минерали на организма.

Разбира се, всяка трансформация изисква повече от една радикална промяна. Към строгия хранителен режим, изготвен от д-р Райна Стоянова са включени и тренировки с личния инструктор – популярния Мартин Гаджев, a Албена е решена да не спира пред нищо и независимо колко е трудно, да не се отказва!

Като участник в проекта тя има шанса да се запознае с една изцяло нова култура на живот, която до този момент ѝ е била непривична. Чаровницата доказва, че въпреки натоварената ежедневна програма, мисията да живееш здравословно е възможна и e въпрос на желание и мотивация. Самата Албена Михова си пожелава “Смело и смахнато напред в този проект!”.

Не пропускайте редовните любопитни новини от цялостната трансформация на адрес:  www.tranformation.gobio.bg

Facebook: https://www.facebook.com/GobioTransformation

Advertisement

Albena_Mihova_v_GoBio_Transformaciya_3

Continue Reading
Advertisement