Connect with us

Култура

Алеона де Кама представя първи роман

Avatar

Публикувано

на

Izbiram teb lubov

Талантлива млада българка издаде първия си роман под псевдонима Алеона де Кама. “ИЗБИРАМ ТЕБ, ЛЮБОВ” е една истинска история за любовта и отношенията, за доверието и контрола, за страстта, болката и прошката. За способността да обичаме.

В романа си авторката с впечатляваща смелост разказва историята на съвременна млада жена, която с лекота катери върхове в професионалното си развитие. В личния си живот обаче, се сблъсква с дефицити и противоречия, предпоставени от собствените й страхове. Романът ни води през динамична и пълна с обрати любовна история, а психологическите разсъждения, които съпътстват различните ситуации, ще са полезни на съвременния читател, който ще открие в тях собствените си проблеми и пътя за тяхното преодоляване.

Алеона де Кама разказва, че трудно се е решила да публикува. Страхувала се е от реакцията на семейството си, приятелите, колегите, непознатите. След като намира сериозна подкрепа от свои близки приятели, се решава да поеме в тази нова посока на живота си. И всичко се подрежда. Пъзелът обаче не следва установените правила – книгата стартира с една различна, модерна и смела визия. Издателите също са избрали нестандартно разпространение – “ИЗБИРАМ ТЕБ, ЛЮБОВ” може да бъда намерена само в специално създадения сайт www.lovebook.bg. Впечатляваща е фотосесията на Алеона де Кама, по идея и изпълнение на студио TAKEaPIXEL. Екипът на ScreenMixer подготвя специален видео teaser, повдигайки леко завесата около мистериозния образ на авторката Алеона де Кама, според която, в основата на всичко е любовта:

“Избирам теб, ЛЮБОВ“ е избор и любов. Също така е смелост, риск, страх, но повече победа. Заради мен и заради сърцето в мен. Пожелавам си още със сърце и смелост и въпреки страха и риска, да направя избора за любовта и в живота си… Искрено се надявам читателят да изпита емоциите на героите, които изпитвах и аз, докато ги изливах на хартия. Надявам се да провокирам всеки за по-истински поглед към себе си и към взаимоотношенията си с партньора. И най-вече се надявам хората, които избират да вземат този роман в ръцете си, да повярват в себе си и в пътя на своето сърце. То води не само във връзките, а и в избора на професия, на приятели, на живот. Онзи, най-мечтания живот.”

Усещането за уникалност и топлина се подсилват от факта, че книгата излиза в дните преди Коледа – моментът, когато хората си подаряват подаръци символ на добрите отношения и любовта. Книгата “ИЗБИРАМ ТЕБ, ЛЮБОВ” очаква своите читатели на www.lovebook.bg

Advertisement
Continue Reading
Advertisement