Connect with us

Култура

Анджелина Джоли, „Глутница кучета“ и „Няма място за старите кучета“ по TV1000

Avatar

Публикувано

на

TV1000 Angelina Jolie MMS 163 jpg

снимка: © Lionsgate

На 4 юни след 17:30 часа се присъединете към TV1000, за да отпразнуваме заедно рождения ден на Анджелина Джоли; от безстрашната авантюристка в „Лара Крофт“: Томб Рейдър“ до смъртоносна шпионка в „Мистър и мисис Смит“, изпълненията на Джоли завладяват публиката по целия свят.

Нейната разноликост се вижда също в „Добрият пастир“ на Робърт Де Ниро (в 00:20 на 4 юни срещу 5 юни) и демонстрира дълбочината и диапазона ѝ като актриса; наградена, включително с „Оскар“ и три Златни глобуса, въздействието на Джоли се простира далеч отвъд големия екран.

Междувременно продължаваме прегледа на творчеството на един от най-провокативните режисьори на нашето време – Куентин Тарантино, като от  2 юни в програмата на TV1000 е и „Глутница кучета“. Припомняме, че „Джаки Браун“ можете да видите отново на 10 юни от 22:00 часа, а  двете части на „Убий Бил“ са  в същия час на 11 и 12 юни съответно.

В подобна стилистика – „Две димящи дула“ на Гай Ричи се завръща от 17 юни в 22:00 часа.

Advertisement

В същия дух, но с много повече драматизъм е „уикенда на уестърна“, когато ще видим още отличени актьори като Хавиер Бардем в „Няма място за старите кучета“ и Кейт Бланшет във „В неизвестност“.

Глутница кучета

2 юни и 29 юни в 22:00 ч.

Те са шестима непознати, събрани, за да извършат перфектното престъпление; наети от мафиотския бос Джо Кабот и с фалшиви имена, така че никой да не може да идентифицира останалите, те смятат, че няма начин обирът им да се провали. Когато обаче попадат в засада от полицията, те трябва да се върнат на мястото на срещата си…

Advertisement

Две димящи дула

Понеделник 17 юни в 22:00 ч.

Когато хитроумният чаровник Еди, син на суровия собственик на бар Джей Ди, разваля в игра на карти плановете на врага на баща си – краля на порното Хари „Сатъра“ – той има една седмица, за да изплати дълга си от 500 000 лири или ще загуби пръстите си… същото очаква и приятелите му Том, „Бекона“ и „Сапуна“. Скоро в тази история ще се намесят чифт изчезнали антични пушки, параноична група производители на марихуана, жесток събирач на дългове и младият му син, както и група свирепи гангстери.

Advertisement

Рубрика: Сезон на братя Коен

От понеделник 24 юни до четвъртък 27 юни в 22:00 ч.

Насладете се на гения на братята Коен този юни, през който демонстрираме кинематографичното майсторство на Джоел и Итън Коен със специален филмов маратон, включващ най-емблематичните им творби.

Оценете екзистенциалния хумор на „Сериозен човек“, където братята черпят уникална перспектива от собственото си детство, усетете напрежението в завладяващия им дебют „Проста кръв“, смейте се от сърце с „Изгори след прочитане“ – забавна сатира за шпионажа и човешката глупост – и не пропускайте южняшкия чар и музикалната магия на „О, братко, къде си?“

Advertisement

Рубрика: Уикенд на уестърна

От петък 28 юни до неделя 30 юни от 22:00 ч.

Скачайте на седлото за епичен уикенд на уестърна по TV1000; от „Млади стрелци“ до жестоката интензивност на „Няма място за старите кучета“ и завладяващата история на „В неизвестност“, този уикенд е пълен с погранични приключения.

„Няма място за старите кучета“ е носител на четири награди „Оскар“, включително за най-добър филм. Изпълнението на Кейт Бланшет във „В неизвестност“ е широко оценено и ѝ донася номинация за „Оскар“ за най-добра актриса. А знаехте ли, че „Млади стрелци“ е първото съвместно участие на Кийфър Съдърланд с братята Емилио Естевес и Чарли Шийн – всеки от тях е второ поколение актьор, тъй като са синовете съответно на Доналд Съдърланд и Мартин Шийн?

Пълната програма е на www.TV1000.bg

Advertisement
Continue Reading
Advertisement