Connect with us

Lifestyle

Анелия преобръща музикалните представи

Avatar

Публикувано

на

0701201412

IMG_1720В месеца на жената дигитално списание „STARLETTE“ избра едно истинско олицетворение на женската същност и красота – Анелия!

Изпълнителката, която е носителка на десетки награди за музика и най-престижните титли в България, сред които „Жена на годината“ и „Модна икона“, застана пред обектива на модния фотограф Теди Грозданов и позира за най-новия брой на дигитално списание „STARLETTE“.

През изминалата година Анелия безспорно успя да остави силен отпечатък на българската музикална сцена. Освен безспорните хитове „Твоя съм“, „Изведнъж“ с Йоргос  Ясемис, „Феноменална“, „Не мога да губя“ и главозамайващия пробив на гръцката сцена, певицата реализира и пореден самостоятелен концерт.

Концерт-промоцията на най-новия й албум „Феноменална“,  заедно с Дани Милев бенд се превърна в едно от най-големите събития за почитателите на популярния жанр у нас и несъмнено предизвика много коментари и одобрението на музикални критици и светски хроникьори.

„Такъв тип самостоятелни концерти дават на мен и хората една неописуема емоция. Чувствам се много заредена и ще продължавам да го правя“, коментира изпълнителката пред дигитално списание „Starlette“.

Вече повече от десетилетие Анелия безспорно остава сред най-актуалните топ имена на българската сцена и продължава да радва публиката с нови проекти и много хитове.

За никой не е тайна, че освен поп-фолк сцената тя завладя и голяма част от сърцата на почитателите и от поп музиката.

Advertisement

На тазгодишните награди на „Планета“ ТВ, Анелия направи триумфално завръщане на българската поп сцена, заедно с Миро. Неповторимият тандем представи песента „Започваме на чисто“, която са написали заедно и са пазили цели пет години.

Публиката не скри възхищението си от невероятния проект и побърза да определи песента като изключително стилна и стойностна, която липсва в репертоара дори и на най-популярните и утвърдени имена от поп жанра в последните години.

За перфектните визии на Анелия по време на фотосесията се погрижиха стилистката Елина Фиркова с невероятния стайлинг от Versace Collection, Plus Zero и Iskra Art, коафьорът Моника Братоева и топ гримьорът Никола Иванов.

Continue Reading
Advertisement