Connect with us

Общество

Анимационният сериал „Пес патрул“, печелил редица награди в Канада – по Bulgaria ON AIR

Avatar

Публикувано

на

Paw Patrol

снимка: PR

Анимационният сериал „Пес патрул“, печелил редица награди в Канада – по Bulgaria ON AIR от 19 ноември, всеки уикенд в 7,30 часа

Bulgaria ON AIR пуска в ефир един от най-известните канадски анимационни сериали – „Пес патрул“ (PAW Patrol) – от 19 ноември, всеки уикенд в 7,30 часа. Най-малките зрители на националната политематична телевизия ще могат да проследят приключенията на хлапето Райдър, който е ръководител на групата кучета спасители „Пес патрул“. Всички заедно защитават обществото край крайбрежието на Приключенски залив.

Всеки един член на отряда помага в мисиите със специални умения, базирани на реални професии – така за обществения ред следи Чейс, който носи отговорностите на полицейски служител, а Маршал е надеждният пожарникар.

„Пес патрул“ (2013) е дело на британския телевизионен сценарист и продуцент Кийт Чапман. Анимационният сериал е спечелил не само сърцата на децата с вълнуващите си сюжети, но и много ТВ награди в Канада в различни категории.

Advertisement

Ще успее ли Райдър и отрядът му да преборят нередностите край Приключенски залив – гледайте всеки уикенд в 7,30 часа по Bulgaria ON AIR.

Continue Reading
Advertisement