Connect with us

Tехнологии

А1 намалява цените на детските часовници MyKi с 50%

Avatar

Публикувано

на

В промоцията са включени моделите MyKi Watch, MyKi Touch и MyKi Junior, с които родителите могат да са по-спокойни за безопасността на децата си

Дни преди Деня на детето, А1 намалява сериозно цените на смарт часовниците за деца с марка MyKi. За последните 4 години, откакто А1 продава тези устройства в България, MyKi се превърнаха в незаменим помощник за родителите. Устройствата са специално създадени за деца, а съвкупността от техните функционалности помага на родителите да са спокойни за безопасността им, като същевременно могат да им позволят свободата да играят и да се забавляват, без да са под непрекъснат надзор от възрастен.

С помощта на 12 сателита MyKi локализира местоположението на детето и ги предава към специално приложение, инсталирано на смартфоните им. Въпросното приложение е съвместимо с Android и iOS устройства. Освен GPS проследяването на децата, в него са включени редица други функции. Например, родителите могат да определят безопасни зони за детето и да получават нотификации, винаги когато то се отдалечи от тях. МyKi часовниците се използват със SIM карта, което им позволява да правят и обаждания в предварително зададен списък с номера. Това дава на родителите по-голяма сигурност във все по-забързаното ежедневие.

Специално за нуждите на часовниците за деца MyKi А1 създаде и тарифния план А1 Kids. Изгоден и икономичен, той е точно решение при закупуване на подобно устройство. С него могат да се провеждат неограничени разговори и сърфиране в мрежата на А1. Има също и допълнителни минути към номера от други национални мрежи. Намаленията с 50% важат именно в комбинация с тарифен план от А1 – без значение дали се сключва нов договор или се преподписва вече съществуващ такъв.

Смарт часовниците MyKi са три модела, всеки от които притежава различни характеристики. Класическият MyKi Watch може да бъде открит в розов или син цвят в каталога с продукти на А1. Той е снабден с OLED екран, и подобно на всички MyKi устройства, предава информация за местоположението на детето към приложението на родителите му. В рамките на промоционалното предложение може да бъде закупен на цени от 4,99 лева в брой при покупка с тарифен план A1 Кids.

Advertisement

Моделът MyKi Touch разполага с 1.22-инчов цветен сензорен екран, три мелодии на звънене, възможност за режими на вибрация и спиране на звука. Менюто му е изцяло от картинки, което позволява дори на най-малките деца да се справят с него без проблем. До края на юни той може да бъде закупен на цени от 19,99 лева в брой, отново в комбинация с A1 Кids.

Tриото на MyКi се допълва от модела MyKi Junior. Той може да се похвали 1.44-инчов цветен touch дисплей, но най-интересното при него е възможността за двупосочни видео разговори. Така родителите могат винаги и да видят децата си, макар и през екрана. Децата пък могат да се забавляват до насита с вградените в устройството игри. Цената на този модел с тарифен план A1 Кids възлиза на 39,99 лева в брой.

Промоционалните условия остават валидни от 26-и май до края на юни или до изчерпване на количествата. Устройствата MyKi могат да бъдат закупени в онлайн магазина на А1.bg и във физическите магазини на телекома. Промоционалните цени важат при покупка на часовник в комбинация с тарифен план от А1.

Continue Reading
Advertisement