Connect with us

Tехнологии

А1 пуска в продажба бюджетния и много издръжлив Xiaomi Redmi 9T

Avatar

Публикувано

на

Xiaomi Redmi 9T 1

А1 добавя ново устройство към богатото си портфолио – Xiaomi Redmi 9T. Смартфонът се предлага онлайн и в магазините на А1 на достъпни цени и в комплект с външна батерия ttec PowerCard 5000 mAh. Вградената му батерия също е с много голям капацитет за този ценови клас – 6000 mAh.

От Xiaomi постигат това, залагайки на изключително висококачествена батерия. От китайския производител изчисляват, че при умерена употреба Xiaomi Redmi 9T може да издържи до 2,5 дни с едно зареждане. В ръцете на потребител, който използва устройството предимно за разговори и по-рядко посяга към различните приложения, издръжливостта му скача до забележителните 5 дни за едно зареждане.

Амортизацията на батерията също е бавна, като тестовете на производителя показват, че тя издържа 1000 цикъла на зареждане. Едно от обясненията за дългия живот на батерията е процесорът Qualcomm Snapdragon 662. Той е бърз и ефективен, което предотвратява прегряване и гарантира ниския разход на енергия.

Въпреки че Xiaomi Redmi 9T не е смартфон, създаден за любителите на фотографията, прави впечатление четворната основна камера в устройството. Четирите сензора с разпределение на принципа 48 + 8 + 2 + 2 мегапиксела показват, че телефонът не просто може да прави добри снимки, но и че може да ги прави при различни условия. Сложната система от обективи отговаря за стабилизация на движещи се изображения, макро снимки и фотография при слаба осветеност.

Предлаганият от А1 смартфон има и отличителна текстура на гърба си, която го предпазва от оставяне на пръстови отпечатъци. Лицето на Xiaomi Redmi 9T пък е покрито с Corning Gorilla Glass 3, което осигурява висока степен на защита от надраскване на дисплея.

Advertisement

Закупуването на Xiaomi Redmi 9T с А1 ONE Unlimited 2XL в момента е особено изгодно, тъй като и тарифният план се предлага с промоционални условия до края на март. С него новите абонати ще получат по общо 50 000 МВ на максимална скорост за целия срок на договора. В този случай цената в брой на устройството възлиза на 199,99 лева, а на изплащане – 9,50 лева месечно в продължение на 2 години.

Continue Reading
Advertisement